Amoxicillin beadásához valami ötlet?
Babám nem hajlandó lenyelni.Már mindent próbáltam:pipetta, kiskanál, belemártottam a kenyeret (amikor láttam, hogy egyedül azt csipegeti), lefogtam és összenyomtam a pofiját, ebéd közben belecsempésztem a főzelékbe (de megérezte).Sehogy nem megy, pedig nagyon be kéne adnom neki.
Van valami étel ami elnyomja az ízét?
9 hónapos.Ha cseppentővel nem ment, akkor szerintem a fecskendőnél is összeszorítaná az ínyét, vagy kiköpné.
Már nem tudom mit csináljak.
A mama is próbálta.Neki annyira sem ment, mint nekem.
Nektek hány napig kell szedni?Mert én már 3. napja adom.Az első két napnál nem volt gond, csak ma.
nurofenes fecskendővel, hagyj rajta egy kis édeset, pl mézet, és zutty be az egész, nem szabad vacakolni. le tudja nyelni (vagy nem - nekem is jött már vissza).
ui.: amoxicilinnel különösen vigyázni, elég sokan érzékenyek rá, ha kiütés vagy márványos bőr jelentkezik ne add tovább.
sok sikert :-)
Akkor oldalra adom, hátha...Majd megint lebírkózom szegényt.
Köszi!
15:25!
A Nurofenes fecskendővel éjjel már a Nurofent sem kérte, köszöni szépen.Hát kapott kúpot.
Figyelem az érzékenységet.Lehet, hogy attól jönnek a szelek nagyon durván?És csak úgy ne adjam tovább?Lehet ilyet?
Neked is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!