Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoptatás elhagyása után pici...

Szoptatás elhagyása után pici és nagyon puha lett a mellem. Ez már így marad?

Figyelt kérdés
Azét ide írtam, mert talán itt többen olvassák...
2010. jún. 19. 11:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nekem úgy maradt.Pedig én csak egy hónapig tudtam szoptatni:(

A köv. babánál megint kihúzhatom magam.

2010. jún. 19. 11:34
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Szoptatás alatt 85b-s volt a méretem most is jó bár a ciciállomány puhább lett.
2010. jún. 19. 11:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Jaj ne is mond, nekem is olyan lett, kb. 2,5 hóig szopizott. Azóta 2 hó telt el és nincs változás.
2010. jún. 19. 11:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Én 11 hónapig szoptattam az alapból is miniatűr cicimből, most meg...."push-up"-pal sem megyek semmire, és olyan puha, hogy szinte nem is érezni....
2010. jún. 19. 11:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szintén :( Kb 6 hétig szoptattam, de fejtem is. Sajnos nem lett több tejem, de a mellem meg is ereszkedett és puha is lett. Engem is zavar egy kicsi :( Eleve nem volt nagy, de most még olyan "löttyedt" is :( Hiába, ez van. A kisfiam kárpótol. Talán, majd ha már nem akarok több gyereket, akkor megműttetem. Bár beszari vagyok, úgyhogy lehet, hogy nem tudnám rászánni magam :D
2010. jún. 19. 13:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajnos nagyon gáz lett. Én rohadtul szégyellem! Eddig is gondom volt a melleimmel de képzeld el akkor most! A férjem előtt is szégyellem, nem is látta azóta úgy igazából. Nekem se használ a push up csak lötyög benne.
2010. jún. 19. 14:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok.

Én 6 hónapig szoptattam és már 10 hónapja nem.

2010. jún. 19. 14:06
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom mindenkinek úgy változik, ahogy nem akarjuk :( Nekem 80 F-ből lett még nagyobb, 80 G és a szoptatás után is ekkora maradt. Most terhes vagyok, ha a szoptatáskor megint nő, hát nem tudom mit csinálok :(
2010. jún. 19. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!