Másnak is összeesett a melle szoptatás alatt, és elhagyása után? A torna nem segít.
A melltertóim nagyok,és látva´nyosan is kissebbek lettek a melleim mint elötte.Minha hiányozna belöle "valami".Terhesség elött szép nem nagy,(75/b)de ormás melleim voltak.
A férjem is mondta,hogy összementek a "cicieid".
Engem is nagyon zavar.Lógnak is,és még a bikini felsök is úgy állnak....4 hete hagytuk el a szopit.
Ez normális??Az ok,hogy lógósak,de kissebbek??
Én ezt találtam egyenlőre!De van más is valahol,de azt még nem lelem!
Nekem sem volt nagy mellem baba előtt (75B), de azért egész jól néztek ki. Nah, terhesen hatalmasra nőttek hozzám képest (80D). Tejem nem volt, egyáltalán nem indult be, viszont hat hétig fejtem, szoptatni próbáltam. Ahogy a terheshormonok kiürültek a szervezetemből a mellem visszament, de sajnos csak a töltőanyag, a bőr akkora maradt, hogy simán beférne nem kevés szilikon.
Én a baba megszületése óta tornázom napi egy órát, heti hat napban. Alakformáló torna, felsőtestre is, súlyzós edzés is, mellizom is.
A combom, lábam, hasam lassan már kb úgy néz ki, min Rubint Rékáé, vagy Bíró Icáé, de a mellem változatlan, vagy talán még kisebb, ahogy telnek a hónapok.
Borzasztó és szánalmas.
Még ha tudtam volna szoptatni, akkor azt mondom, hogy megérte, de így???
A férjem azt mondta, hogy szerinte ha ismét terhes leszek, akkor ismét feltöltődik, de megbeszéltük, hogy második baba után megcsináltatjuk. Már most elkezdtem apránként félre rakni rá havonta a pénzt.
A harmadik babát úgyis sokára szeretnénk, kb tíz év múlva.
Én nem szoptattam a munkám miatt.
Ugyhogy nekem nincs ilyen problémám.
1éves a fiam, és egészséges.
szia
én kb egy hónapja sirógörcsöt kaptam a tükör előtt,mert nagyitóval láttam csak...de most azt vettem észre,h visszanyerte majdnem eredeti 70es :-))) formáját.ha Pesti vagy,ajánlok egy tornatermet,de pl,ha csak otthon tudsz,akkor vegyél esetleg egy labdát-préselni,vagy szalaggal is jó gyakorlatokat lehet végezni.csak ezt igy leirni nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!