Szoptatás elhagyása? Hogyan?
Figyelt kérdés
1 éves a lányom és muszáj abbahagynom a szoptatást-mert tüdőgyulladásra olyan gyógyszert kaptam amit nem lehet....lelkileg eléggé megvisel.már csak reggel és este szopizott,de az olyan jó volt.tegnap este volt az első nap,hogy nem adtam neki,hát kb.40 perc volt mire elaludt nélküle.a kérdésem az,hogy tegnap reggel szopizott utoljára mindkét mellemből,most kezdem érezni,hogy feszül az egyik mellem.mit tegyek rá,hogy ne fájjon?félek a vizes ruhát a tüdőgyulladás miatt.2011. jan. 27. 17:55
1/3 anonim válasza:
Meleg vizes zuhannyal fel tudod lazítani és egy picit nyomkodj ki belőle.Ha már nem akarsz adni a gyereknek, csak amikor már nagyon feszül akkor fejj ki egy picit.Csak egy pár napig fog tartani a kellemetlen feszülés utána szépen elapad.
2/3 anonim válasza:
Urtica urens homeopátiás bogyót próbáld ki. 2-3 x 5 bogyó tejszaporításra, 4-5 x 5 bogyó tejapasztásra jó.
A kisfiam két hete volt 1 éves, eddig szopizott, de most magától abbahagyta, már nem fogadja el. Kb. egy hétig feszült a mellem egy kicsit, de nem fejtem, mert akkor még több termelődik, amúgy pedig már nem is volt túl sok tejem. Egy hét után elmúlt a feszülés. Most már tápszert kap reggel és este, az ölembe ringatom el. De több, mint fél óra kell az elalváshoz, előtte szopi közben elaludt.
3/3 A kérdező kommentje:
kedves utolsó:mivel egyforma korú a gyermekünk és hasonlóak a "problémák" írjál már nekem privit lenne egy - két kérdésem.és elmondanám a mi alvásunkat...várom.köszi
2011. jan. 28. 05:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!