Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig mossam külön a kisbabám...

Meddig mossam külön a kisbabám ruháit?

Figyelt kérdés
Kérem ne azok írjanak, akik kezdettől fogva együtt mosták a saját ruháikkal mert szerintem az nem helyes.
2008. nov. 2. 11:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
én kb egy éves koráig fogom külön mosni.
2008. nov. 2. 11:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha elkezded majd a hozzátáplálást akkor a ruháit is moshatod a tietekkel..addigra hozzászokik apa ph-jához is. Persze azért megfontoltan..a színes ruhákat ne mosd össze a munkásruhákkal, bár nem tudom a párod mit dolgozik, az enyém olajos, festékes munkát csinál. Ennyi szerintem.
2008. nov. 2. 11:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Én fél évig mostam mindent kulon, most már el-eltéved egy-egy ruhácskája:) De most 7 hónaposan eszik-mászik a baba, így tobbszor oltoztetem, és általában osszejenon egy mosásra való, tehát még általában kulon kerul a gépbe. Viszont most fogyott el a babáknak való msószer, már a rendeset használom, csak Sensitive oblítovel.
2008. nov. 2. 19:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is még mindig külön mosom. 8 hónapos a babám és szerintem még egy darabig -kb 1 éves koráig- külön is fogom. Persze szerintem fél éves kor után már lehetne a mieinkkel mosni, de én valamiért még nem szeretném.
2008. nov. 2. 21:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2008. nov. 3. 06:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!