Akinek van macskája pici baba mellett, hogy oldja meg? Nekem is van és nagyon sokat kell takarítanom, de sajnos nem tudom odaadni őket. Már felnőtt cicák. Kertes házban lakom és sokat vannak kint. Többen vannak!
Mindenkit megkérek ne offoljon és kerüljék a kioktatást is, mint például veszélyes stb!!
Nem érdekel más csak a hasonló macskatartók tapasztalatai!
Most egyértelműen a macska nélküli életet választanám. Nem azért mert veszélyben van a gyerekem, csakis azért mert túl sok a munka miattuk! Bár ezek a cicák mellett nem lehetett elmenni mert mindkettő talált kóbor kiscica volt, soványan szinte a betonhoz fagyva, iszonyatos állapotban.
Ha most újra látnék az utcán és itt lenne a baba biztos most sem tudnám otthagyni, de most először gazdát próbálnék neki szerezni és csak a legvégsőbb esetben hoznám haza, ha nem lenne más választásom.
Nem egészséges a macskát bent tartani? Pontosan miért nem? Mi lesz velünk ha együtt élünk velük? A cica benti állat, háziállat (Nem disznó és nem tyúk. Mellesleg a disznó a saját ürülékében fekszik és mindenki jóízűen megeszi! )Semmiféle egészségkárosodást nem okoz a cica a lakásban. Nagyon sok család együtt él a kedvenceivel , én is így nőttem fel és már 30 éve élek!
Az a baj, hogy az emberek félnek valamitől ami nem is létezik, sajnos az állattartásnak nálunk nincs kultúrája. Jön a gyerek, macska repül, kutya láncra verve stb! Amerikában ezért letartóztatnak embereket! Sajnos Amerikától csak a Valentin napot és egyéb marhaságokat veszünk át és a körülöttünk élőkkel nem foglalkozunk! Legyen az ember vagy állat!
:-))
Most nagyon jót röhögtem, köszi!
Köszi a válaszokat!
A tisztaságról csak még annyit, hogy a védőnőm ép most ment el és kezdhetem a takarítást előröl mert a fehér parkettám tiszta sár ugyanis nem veti le a cipőjét és végig megy a lakáson sáros lábbal!
Az még oké, hogy takarítok a macskák után de a macskáim nem tudják levetni a cipőjüket! A gyerekszobában is fehér minden még a szőnyeg is de ez sem zavarta!
Dobjam ki őt is a macskákkal? Őt szívesebben kitenném!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!