Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek van macskája pici baba...

Akinek van macskája pici baba mellett, hogy oldja meg? Nekem is van és nagyon sokat kell takarítanom, de sajnos nem tudom odaadni őket. Már felnőtt cicák. Kertes házban lakom és sokat vannak kint. Többen vannak!

Figyelt kérdés

Mindenkit megkérek ne offoljon és kerüljék a kioktatást is, mint például veszélyes stb!!

Nem érdekel más csak a hasonló macskatartók tapasztalatai!

2010. jún. 19. 09:41
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Minden szabályt betartok és ha nálam valaki macskaszőrt talál , hát elismerésem neki. A napi 2X porszívózás és takarítás megteszi a hatását! Soha nem volt még szőr a ruhámon pedig 10 éve vannak macskáim. Voltam én már macska nélküli lakásban ahol büdös volt és olyan kosz, hogy egy pohár vizet nem fogadtam el.

A macskaalom bent van ami szintén minden este ürítve van és 1 órát áll a domestosban.

A végső kizárást semmiképp nem fogom alkalmazni mert a macska nem egy megunt játékbaba!

2010. jún. 19. 10:41
 12/29 anonim ***** válasza:
0%

1. vagyok.

Akkor tulajdonképpen most mi is a kérdésed?

2010. jún. 19. 10:55
 13/29 A kérdező kommentje:
"Nem érdekel más csak a hasonló macskatartók tapasztalatai"
2010. jún. 19. 11:21
 14/29 A kérdező kommentje:

Kedves első! A kérdésem, hogy más hogy oldja meg, milyenek a tapasztalatok és nem az, hogy én hogy oldjam meg! Néha jó ha megbeszélem azokkal az emberekkel akik úgyan így éreznek mint én. Nagyon kevesen vagyunk és néha azt gondolom biztos én vagyok az "ufo" hogy ezt vállalom, de megnyugtat, hogy nem vagyok egyedül!

Ennyi, ezért írtam ki!

"Akinek van macskája pici baba mellett, hogy oldja meg?"

Szerintem ez világos!

Én így oldom meg és kérdezem, hogy más hogyan csinálja!

2010. jún. 19. 11:26
 15/29 anonim ***** válasza:
37%
Ja, értem. És miért vagy ideges? Mert sok macskatartó azt írta, hogy kizárta a macskát a gyerek érdekében? Ha Te meg tudod oldani, hogy 2x takarítasz naponta az nagyon jó. Kérted, hogy nem szóljon le senki...nem szólt le senki. Erre Te szólod le azokat akik kiteszik a macskájukat ha gyerekük született. Pedig szerintem a macska jobban érzi magát kint mint bent.
2010. jún. 19. 12:28
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Én kizártam a macskámat -így csak a folyósón, a konyhában és a fürdőben tanyázhat, sokat takarítok így is, jaj és ivartalanítottam, mert mióta megvan a pici, egyfolytában jelölgetett-féltékeny.mára már megszokta, sokat játszunk vele is (4 hónapos a fiam)
2010. jún. 19. 12:31
 17/29 A kérdező kommentje:

Kedves 12.28! Ideges? Hát te valamit most nagyon félreértesz! Miért lennék ideges, mert megmagyaráztam a kérdésem neked? Te kérdeztél és én válaszoltam! Nem vagyok ideges sem rád sem azokra akik nem engedik be a cicákat, ő dolguk! Ők úgy csinálják én meg így!

És neked tulajdonképpen mi a célod? Provokálni akarsz vagy csak unatkozol? Esetleg szeretnéd ha ideges lennék?

Van még kérdésed, mert nagyon szívesen válaszolok.

Mindenkit megkértem és most téged is nagyon kedvesen, hogy légyszíves mellőzd az offot!

Köszönöm!

Ja és még valami. Egészen pontosan kit szóltam le? Kinek szóltam be? Vagy csak téged zavar, hogy én beengedem a cicáim és az első válaszod után nem dobtam ki?

Tényleg nem értem tulajdonképpen mit akarsz?

2010. jún. 19. 14:24
 18/29 anonim ***** válasza:
46%

Mert sok macskatartó azt írta, hogy kizárta a macskát a gyerek érdekében?

A 12.28 as meg is teszi!

"Mert sok macskatartó azt írta, hogy kizárta a macskát a gyerek érdekében? "

"A baba érdekében" és benne is van az OFFJÁBAN a sértett okoskodás!

Csodálom a kérdező türelmét mert ez a válaszoló az első kérdéstől a harmadikig csak provokál! Az elsőben finoman, a másodikban már veszekedést szít, a harmadikban pedig egyértelműen látszik , hogy nem bírja tovább türtőztetni magát! Mindjárt robban! És még ő kérdezi, hogy miért ideges a kérdező!! Ő miért ideges?

12.28-as!Ha nem tudsz olvasni , vagy nem tudsz értve olvasni, vagy ha balhét akarsz menj máshova, úgy látom itt nem érsz célt!

2010. jún. 19. 14:37
 19/29 A kérdező kommentje:

Nyugi!:-))

Tudtam, hogy lesz ilyen válaszoló is, azért kértem, hogy ne offoljanak és hagyják a "baba érdekébe"típusú válaszokat!

Nem érdemes ezen felhúznod magad mint, én sem idegeskedem és pontosan tudtam, hogy lesz minimum 1 ilyen válaszoló!

Nekem nem gond és ha még vannak kérdései nagyon szívesen válaszolok, bár én azt hittem, hogy itt nekem fognak válaszolni! :-)))

2010. jún. 19. 15:19
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos én felhúzom magam!

Most bocsa az offért de érdekelne ezért megkérdezném, hogy ha választanod kellene, hogy macskával vagy macska nélkül élj , most, hogy van baba melyiket választanád? Nem a régiek eltüntetésére gondolok hanem , hogy ha nem lenne most bevállalnál e 1 vagy több macskát?

2010. jún. 19. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!