Ez már csak így lesz a továbbiakban, Egy napig nem szólal meg az óvodában- há' autista, futkározik veszettül-há' túlmozgásos stb. nem kell törődni ezekkel, orvos időnként megnézi, látja, ha valami elakadt.
Van egy érdekes jelenség, úgy 4 év körül kezdődik és kamaszkorban erősödik fel: azt alkalmi süketség. 'Pakold össze a játékokat!'- mondod mellette 30 cm-re - semmi meg sem rezdül. 50 m-rel arrébb halkan mondod: 'nah, kész a sütemény'- ott terem, mint a villám.
2018. júl. 21. 23:10
12/24 anonim válasza:
Egy 4 hónapos maximum véletlen figyel rád, a 14 hónapos lányom is csak akkor figyel ha olyan kedve van.
2018. júl. 21. 23:21
13/24 anonim válasza:
Kilenc hós a fiam, de sokszor oda se hallgat a nevére. Sőt, ilyenkor fejre is állhatok, akkor is a játék lesz az érdekes, és arra figyel.
A rokonod nem is értem, miért magyaráz butaságot neked.
2018. júl. 22. 00:38
14/24 anonim válasza:
Inkább a rokont vidd az orvoshoz! :-)
2018. júl. 22. 05:28
15/24 anonim válasza:
Rokonodnam vagy nincs gyereke, vagy nagyon régen volt kisbabája. 4 hósan egyáltalán nem kell a nevére figyelnie. Maximum a hang irányába fordul/néz ha beszélsz vagy csörgőt rázol. Ilyen idősen az én lányom is csak feküdt és a kezét nézegette vagy hason a takaróján a mintát figyelte. De sokszor annyira koncentrálnak, hogy észre sem veszik, ha beszélsz.
2018. júl. 22. 06:20
16/24 anonim válasza:
Sokszor én sem hallgatok a nevemre és nem akarok meghallani dolgokat, pedig mér 37 vagyok.
2018. júl. 22. 06:33
17/24 anonim válasza:
Én is csak megnyugtatni tudlak. Ennyi idősen ez még nem elvárás. :)
2018. júl. 22. 08:43
18/24 anonim válasza:
4 hónaposan tényleg nem kell. Viszont valaki írta, hogy 4 évesen se figyel mindig. Az azért már nem túl jó. De persze nem kell a legrosszabbra gondolni. Nekem azt mondták, hogy ez akkor lehetséges még, ha sokszor van becézve a gyerek. Mert ügye az oviban max. Beni, Benike becézést fognak használni és nem lesz csillagom meg mókuska stb.
2018. júl. 22. 08:54
19/24 anonim válasza:
Azt vettem észre, hogy azok a rokonok, ismerősök szoktak ilyen zöldségeket beszélni, akiknek régen volt kicsi gyereke, unoka meg még nincsen. Esküdöznek hogy bezzeg Pistike harminc éve az adott korban már ezt meg azt csinálta. Még abban sem vagyok biztos, hogy ez mindig rosszindulat, egyszerűen elfelejtette és keveri a dolgokat... Legalábbis nálunk így volt. Ebben a korban egyáltalán nem kell, hogy hallgasson a nevére :) nem kell aggódnod emiatt egy percig se
2018. júl. 22. 13:58
20/24 anonim válasza:
Nem is olvasgatom ki mit írt. Ugyan ez volt nálunk is. Én már azt is beképzeltem, hogy siket, meg minden marhaságot. Ma már belatom, a gyerek néha le se tojja amit mondok. (10honapos és tökéletesen hall)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!