Eddig nem éreztem bajnak, de ma 1 rokon a frászt hozta rám! Ez komoly baj valóban?
Figyelt kérdés
Nem mindih figyel, ha a nevét mondják. Akkor néz ra arra aki szolongatja, ha epp " van kedve"
Igazabol nehez jol megfogalmazni , hogy jol korulirjam.. remelem ertitek.
Amugy erdeklik a jatekok, nyul a dolgokert, mindem erdekli , nagyokat kacag!
Az iras miatt ezer bocsi, telefonrol nem eppen szeretek!
2018. júl. 21. 22:12
1/24 A kérdező kommentje:
Ja .. rokon szerint ez nagyon nem jó.. vigyem orvoshoz.
Kisfiam 4hós 2 hetes!
2018. júl. 21. 22:12
2/24 anonim válasza:
Mivan?! 4 honapos??!! És baj ha nem figyel, amikor szólítod? Ez vicc? Rokont orvos látta már?
3/24 anonim válasza:
4 hónaposan nem kell figyelnie a nevére. De sokáig előfordulhat, hogy valamiben annyira el van merülve, hogy hiába szólítod. Értem én 1-2 évesre, nemhogy 4 hónapos babára...
4/24 A kérdező kommentje:
Tehát nem én vagyok a hülye.. kb össze veszett velem,hogy ezt nem kéne így leszrnom.. meg komolyan kéne venni és ellazázom.
2018. júl. 21. 22:22
5/24 anonim válasza:
4 hónaposan??
Azt se tudja még hogy a világon van..nem hogy azt hogy hogy hívják.
A rokonod egy idióta, ne foglalkozz vele!
6/24 A kérdező kommentje:
Huuu nagyon koszonom!!! Annyira peldalozott,hogy mar kezdte magat belefurni a fejembe.. igy mar jobban alszom
Ezer koszonet ,hogy megerositettetek engem.
2018. júl. 21. 22:24
7/24 anonim válasza:
5-os valaszolo tokeletesen megfogalmazta!
8/24 anonim válasza:
Az én kislányom is pont ennyi idős van mikor szólok hozzá nem figyel mert éppen a játékait bámulja de mikor lefektettem persze a legkisebb neszre is felriad .Csak arra figyel ami érdekli nem kell túlaggódni
9/24 anonim válasza:
Magamban felröhögtem.. altatok épp, azért nem hangosan!
10/24 anonim válasza:
Az enyém 4 éves de sokszor ő se hallgat a nevére. Pedig tökéletes a hallása. 4 hónaposan még nem kell hogy a nevére hallgasson. Rokonod nem normális hogy ilyennel ijeszget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!