Van egy 1 éves lányom és nagyon apás. De tegnap úgy összevesztünk a férjemmel hogy elfogunk válni. A gyerek meg neki kell, ő akarja nevelni mert "őt jobban szereti". Ugye nem fogják neki hagyni hogy elvigye a lányomat?
Ilyen mentalitással remélem is, hogy ő kapja...úgy beszélsz róla kb, mint egy vagyontárgyról, akinek érzései sem lehetnek ("őt jobban szereti" - mi van, ha tényleg?)
Gondolkoztál már azon, hogy miért annyira apás a kislány?
Legyen a barátaival én nem bánom csak ne pont akkor amikor kettesben lehetnénk. Nagyon ritkán van ilyen.
Megpuszilom őt és ellök magától h most nee,akkor mit akar??? Én így nem fogok vele maradni
Azért nem akar válni mert szeret :')
Nincs kedve puszilkodni,fáradt
Most nyalizik
Jesszus!
Beszéljetek felnőtt módjára, hiszen van egy gyereketek, egy közös gyereketek.
Kedves kérdező, mond el hogy te vágysz egy kis törődésre, de viszont ne várd el a párodtól hogy ő akkor ugorjon mikor te füttyentesz egyett. Biztos vagyok benne hogy neked sincs mindig kedved a másikhoz.
Keress magadnak te is barátnőt akivel kikapcsolódhatsz, addig pedig apa vigyázzon a gyerekre. Mindenkinek kell egy kis szabadság, így neked is és a férjednek is. Ezért még nem kell elválni.
Hány éves a lanyod?
Mert ha 14év alatti,akkor nem õ dönt azügyben,hogy kivel eljen,ilyenkor 98%ban az anyjuknál kötnek ki a gyerekek
Ha 14év feletti,akkor gond van
Ja 1éves bocs nem figyeltem
Nagy valoszinuseggel a tied lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!