Apukával "cukibb" a gyerek?
Észrevettétek már, hogy ha az apukájával van a gyerek jobban közelednek (főleg nők)?
Példa: Vásárlásnál sokszor van, hogy felgyorsítsam a dolgot, én előre sietek és hozom a kosárba a termékeket. Addig a Férjem a 3 és a fél éves gyerekkel szöszmötöl. Ilyenkor veszem észre, hogy odamennek és beszélnek hozzá. Persze addig, amíg meg nem látnak. Pedig nem vagyok rémisztő. 😄
Szóval ez már többször is előfordult. Amikor cserélünk és nálam vannak senki nem bájolog.
Nem féltékenység, meg összeesküvés elméletet sem gyártok. Csak ez egy észrevétel.
Amúgy szerintem is cukik együtt. ❤
Nektek is feltűnt hasonló?
Velem is "bájolognak", de az nekem is feltűnt, hogy az apja több figyelmet kap.
Szerintem egyszerűen az a magyarázat, hogy Magyarországon még mindig nem természetes, hogy az apa ugyanúgy kiveszi a részét a gyereknevelésből, ezért amikor apukát látnak egyedül a gyerekkel, az még mindig a "hűűű kategória és vonzza az embereket
cukik mindketten. Altatás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!