Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Voltatok mar nyaralni vizparto...

Voltatok mar nyaralni vizparton 4 honapos babaval? Kivitettek a strandra?

Figyelt kérdés
Azt mondta a vedono,hogy ilyen pici babat nem szabad napkozben kivinni,arnyekba se,ha nagyon meleg van,csak koran reggel vagy estefele!de akkor uljunk egesz nap a szobaban a Balatonon?
2010. jún. 18. 12:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Ilyen pici babá

val nem mennék nyaralni. A hőség(árnyékban is) még minket felnőtteket is megvisel néha nem hogy egy 4 hós babát.

Nekem 6 hós múlt a kislányom és ha hőség van csak reggel 9-10-ig és du 6 után megyünk ki. Nyaralás jövőre lesz.

2010. jún. 18. 12:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi voltunk nyaralni múlt nyáron a mi hónapos babánkkal és a tesómék 8 hónapos kicsijével. Lementünk a strandra napközben is, csak figyeltünk, hogy mindig árnyékba legyenek a csöppségek és fokozott folyadékbevitelre is.
2010. jún. 18. 12:10
 3/6 anonim ***** válasza:
javítok: a mi 4 hónapos babánkkal
2010. jún. 18. 12:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Tavaly náyron kicsi 5,5 hónaos volt Görögországban voltunk (Halkikidk fsz, Thassos szigete)

Délelőtt az árnyékban ett vett a pokrócon, mi felváltva fürödtünk a párommal a nagyfiunkkal.

Délután először énmaradtam fent az légkondi apartmanban a kicsivel, majd váltottuk egymást a párommal.

Késő délután és este jókat sétáltun négyesben.

Szerintem nyugodtan menjetek.

2010. jún. 18. 13:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Voltam, tavaly áprilisban született a fiam, július - augusztusban rengeteget voltunk Balatonon. Amikor nagyon meleg volt, akkor a házban voltunk, egyébként árnyékban a kertben és a vízparton.

Vízbe akkor még nem vittem, sokat szoptattam, fején mindig volt valami, naptejet szorgosan kentem. Nagyon jól éreztük magunkat.

2010. jún. 18. 13:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat,mindenkepp megyunk,mert itthon a negy fal kozott,ahova egesz delutan besut a nap se kellemesebb egesz augusztusban...persze nem teszem ki a napra,meg surun adok neki inni es ha nagyon meleg van delutan,hat eljatszunk a hazban.mindenkinek szep nyarat kivanok!
2010. jún. 18. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!