Hol van belföldön homokos part, ahol a 1,5 éves gyerek
tud a vízparton homokozni?
1/13 anonim válasza:
Szia!
Balatonlellén van egy strand,a Napfény strand.Én már sokszor voltam a most 3 éves öcsémmel,amikor először voltunk 1 éves volt és nagyon jól elvolt mert a part szép homokos,kutyaürüléktől se kell félni mert nem engednek be kutyákat,és a parton is elvolt mert nem hirtelen méyül a viz hanem fokozatosan,a parton is sok gyerek van.A belépő sem sok.Ha van nagyobb gyerek akkor az is élvezheti mert van ott egy élményfürdő amir eha jól emlékszek akkor 700 forint volt egy napra,és ki be járkálhatsz mert kapsz karszalagot.Az egyetlen rossz emlékem onnan azalatt az 5 év alatt amióta odajárunk nyaranta az hogy egy darázs megcsipett,de erröl a strand nem tehet.
Nagyon jó strand én csak ajánlani tudom.Remélem elmentek és nektek is igy tetszeni fog.
[link]
2010. ápr. 12. 17:53
Szelidi tó és Balatonlelle vagy Bogláron van egy strand,mely tengerpart szerűen van megcsinálva,nagyon szuper.
2010. ápr. 12. 17:53
3/13 A kérdező kommentje:
huhhh, köszi a gyors válaszokat, mindjárt megnézem mindkettőtök "ajánlatait".
Várok még ötleteket.
4/13 A kérdező kommentje:
és hol lehet ezeken a helyeken megszállni?
5/13 anonim válasza:
Ohh és még valami...Az előzö vagyok.ami volt link azon van ilyen nagy kavicsos kép.Az nem ez a strand amiről én beszélek.
2010. ápr. 12. 17:57
Vonyarcvashegyen ,van egy egész hosszú strandja aminek egy része homokos és a gyerek is tud játszani ott(nem is mélyül a víz sem nagyon)párom unokahuga amikor 1,5 éves volt ott játszott velünk.A belépő ha jól emlékszem 700körül volt a felnőttnek.Szemben van egy hely ahol lehet szállást foglalni de nagyon sokan kiadják a nyaralójukat is:)
2010. ápr. 12. 18:02
Az előző vagyok és találtam egy ilyen linket :)
[link] 2010. ápr. 12. 18:05
körös-torok,csongrádon,nagy homokos part,kutyamentes.Vagy szentesi tiszai strand.Szntesen van egy jó pár szálláshely,az Csongrádtól 14km-re van,,nem távolság.Neten találsz szálláshelyeket bizti.
2010. ápr. 12. 18:06
Én kicsi koromban sokat nyaraltam Lellén, és nagy örömömre még mindig olyan, mint volt :)
2010. ápr. 12. 18:12
Szia! Siófoki vagyok, a beach-en itt is homokos a part, a közelben pedig tele van szállodával, csakhát egy kicsit húzós az áruk.
2010. ápr. 12. 20:35
Kapcsolódó kérdések: