A lányom 8,5 hónapos, még messze nincs 9 kg (7680 g), de nem bírja a hordozót. Merjünk neki autósülést venni?
Néztem a Concord Ultimaxot, de több helyen olvastam, hogy az ilyen univerzális méretek (0-18, 9-36) nem jók. Akkor néztem a Besafe Izi Comfortot, de ez meg ugye 9 kg-tól való. Mit tegyek szerintetek? Van, aki bele meri ültetni a kisebb babáját ilyen ülésbe? Aug. elején indulunk Horvátországba nyaralni, akkor egy jó 600 km-es úton már tuti nem bírná a hordozót. Emiatt agyalok annyira, mert itthon az a max 1 órás autózás még kibírható.
Előre is köszi a válaszokat!
Szia!
Nekük Be Safe Isi Comfort 9-18 kg-os 2010-es van, ajánlani tudom, a kislányom nagyon szereti és mi is. A töréstesztje szuper, skandináv minőség, dönthező, könnyű bekötni az autóba és a manót is bele.
Mi 1 hónapja vettük, de megvártuk, hogy magától stabilan üljön és 2 hete használjuk. Akkor volt a kislányom 7 és fél hónapos és 8,2 kiló. A hordozót már kinőtte hosszra, de ami rosszabb végig üvöltött benne minden utat, agyhalál volt, tépte az övet és fel akart ülni.
Most hogy lecseréltük az ülést ég és föld a különbség, nézelődik, játszik, aztán elalszik, én meg hátrafordulok és megdöntöm az ülését, aztán jót szunyál. Ti is nyugodtan cseréljétek le ha már ügyesen üldögél.
Van benne szűkítő, a fejrésze is állítható, szóval egyáltalán nem nagy neki az ülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!