Leesett a 9,5 hónapos babám az ágyról ugye nem lesz baja?
Velünk szinte pontosan ugyanez történt meg a múlt héten, az én babám is 9,5 hónapos.
Kimentem reggelit csinálni a babának, addig a férjem vigyázott rá, és leesett az ágyról a földre, a homlokát verte be. Nőtt rajta egy kis pukli, ami picit bezöldült, de már szinte nem is látszik. Semmi baja nem lett (az én vérnyomásomnak annál inkább), én azért persze figyeltem napokig, de pont olyan volt a viselkedése, mint az esés előtt. Szerencsére az ágy sem volt annyira magas.
Figyeld te is, ha bármi furcsát látsz, mutasd meg egy orvosnak. Anyóspajtit meg állítsa le a fia, nem kell vészmadárkodni, meg valószínűleg feleslegesen téged idegesíteni.
De az egyik ismerosom babaja is koppant 11honosan a laminalt padlozaton,az elso osztalyt masodjara kezdi ujra.
Akkor mi is elmentunk orvoshoz,de a baleset miatt lett egy kicsit ilyen aztmondta
Elfogadtuk
Fiam 12 hónaposan járt így, én bevittem a Madarászba hogy nézzék meg. A gyerekorvos megvizsgálta, nagyon rendes volt, azt mondta jó hogy bevittük mert ilyen picijet be is kell ilyenkor ugyanis nem általános az a "parasztmódszer" hogy ha hány akkó baj van, ha nem hány akkó nincsen....
Továbbá egyéven aluliajat ilyen esetben 24 órás megfigyelés alatt bent tartanak.
Nem vagyok egy mindenért orvoshoz rohangálós, de a feje egy babának még eleg gyengécske, és laikusként egy agyrázkódást nem tudsz kiszűrni ilyen picinél. Ezt az orvos is elmondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!