Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hat honapos kislanyom homersek...

Hat honapos kislanyom homersekte leesett 35,7-36 fok koze. Baj lehet?

Figyelt kérdés
Eddig homlok homerovel is mindig 36,5-36,7 et mertem...most bujt ki az elso foga,nagyon nyugos..merem a hojet is par napja,nincs e hoemelkedese ,de nagyon lement neki inkabb. Annyira fajt az inye,hogy ejszakara kapott egy fajdalom es laz csillapito kupot,most 35,7 et mertem neki ra ket orara.Ez igy niormalis?

2014. szept. 6. 22:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha magas lenne a hője, az nagyobb baj lenne. Szerintem öltöztesd fel jól vagy ma éjjelre vedd magad mellé, a Te testhőd biztosan jól fog esni Neki. Azért figyeld, ha nem emelkedik a hője, hétfőn felhívhatod a dokit. De ne aggódj, nincs semmi baja a babádnak. Melengesd!:-)
2014. szept. 6. 22:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Itt van mellettem,most neztem honaljban a hojet,csak 35.3
2014. szept. 6. 22:27
 3/7 anonim ***** válasza:

nem hiszem hogy baj lenne.

popsiban mérd, és csak akkor adj lázcsillapítót, ha 38,5 fölöttet mértél.

2014. szept. 6. 23:06
 4/7 anonim ***** válasza:
ó, a régi jó higanyos hőmérők! nem volt azoknál megbízhatóbb eszköz, még jó, hogy van egy otthon tartalékban. az összes digitális vackot kukába kéne dobni.
2014. szept. 7. 00:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Vettem en is egy higanyoshoz hasonlot,csak nem az van benne.azzal mertem neki honaljban..a tobbit en is kidobnm a fenebe...
2014. szept. 7. 08:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem merül az elem a digitális hőmérőben. Én utálom!
2014. szept. 7. 09:22
 7/7 A kérdező kommentje:
En is azt hittem,de a higanyossal mertem 35.3 at..most is hideg szegenykem.de jol erzi magat,a fajdalomcsillapito hatott a fajdalmaira.
2014. szept. 7. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!