Milyen tünetekre figyeljek, ha megsérült volna? 2 hónaposan leesett a 40 cm magas ágyról, feje koppant, laminált parketta
hason kúszva esett le, a homlok felett-kutacs mellett piros enyhén a koponya és a hátára érkezett, szóval bukfencezhetett.
a gyerekorvost most váltanák, mert ő mindenre legyint, ezért nem is hívom.
a kórház meg egyből röntgeneztetné, ami káros.
múltkor itt egyik kérdezőnek is koppant a babájának a feje, habár ők játék közben és röntgenezték, és kiakadt, hogy feleslegesen röntgenezték, mert nem volt ami indokolta volna, vagy nem is tudom hogy írta.
amúgy fájdalmas sírása nem volt, csak amolyan gügyögő féle, az is mert éhes volt.sajnos nem jól csináltam meg a nagy ágyon a paplanból a "falat" ill. nem gondoltam, hogy kikúszik amíg bekészítem a dolgait.
mivel úgy néz ki, ő észre sem vette, kicsit nyugtató.
és csak 5 percig volt piros a homloka felett.
Sírt utána? Mennyi ideig, könnyen megnyugodott?
Azóta normálisan viselkedik?
Alszik? Simán fel tudod kelteni, vagy aluszékonyabb?
Azért ha bukfencezett esés után + feje is koppant, én lehet, hogy akkor lennék nyugodtabb, ha megnézetném. De ha nem veszel észre rajta semmi furcsát, akkor valószínűleg nem lett baja.
köszi, figyelni fogom, amúgy egyből megnyugodott mikor gyorsan felkaptam, elkezdtem nyugtatni,erre azon dühödött be, hogy minek ölelgetem, amikor neki tejcsi kell.
múltkor kiakadtam a röntgenezés káros hatásain, úgyhogy ha az orvosok is "csak" ennyit tudnak én inkább elkerülném.
még csak nem is nő púp a fején, ahogy anno nekünk gyerekkorunkban, amikor megsérültünk.
de most még szokásosan viselkedik
rákerestem
és olyanokat találok, hogy néhánymásodpercig tartó emlékezetkiesés a tünete pl agyrázkódásnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!