A3 honapos kisfiam leesett a terdig ero agyunkrol, hattal fekve volt az agyon, de hason volt a foldon. Elnem tudom kepzelni hogy eshetett le, nagyon aggodom mije sérulhetett?
Jobb ha elviszed az ügyesletre...én is megilyedtem így hogy írtad pedig nem is az én gyerekem.
De csak nincs baja.
Vid el és nem kel idegeskedned.
Vidd el, az a biztos, első leesésnél még én is sík ideg voltam.
Mindenesetre tudnod kell, hogy az számít "nagy" esésnek, ami a baba hosszának 1,5 -szeres (vagy többszörös) magasságából történik.
Általában kis eséseknél (főleg ha 3-4 perc múlva megnyugszik) nincs nagy baj. De vidd el, hogy megnyugodj minden oké, de ne pánikolj, nyugalom!!:)
az enyém is így esett le, pedig még nem is forgott akkor, és kb fél méterre voltam tőle.
mi rohantunk az ügyeletre, mert vérzett az orra, gondolom az ért le először, röntgen, koponya uh. estig bent kellett maradnunk ( ez reggel volt), aztán hazamehettünk. ha nem hány, nem bágyadt, nem sír másképpen mint eddig, látszólag semmi baja, akkor valószínű tényleg semmi baja. de én azért bevinném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!