Milyen rövidre vágjuk a baba körmét?
Dehogy lesz baja! Én az egyik picimnek néhány hónapos (kb. 2-3) korában meg is vágtam az egyik ujját, mert valahogy megrántotta. Sokáig vérzett, meg újravérzett, mert az ujját szopja. Tiszta lelkibeteg voltam tőle... Pedig nálam három gyerkőc van, túl vagyok pár száz/ezer rángatott kezű baba és gyerekköröm levágásán, mégis megesik az ilyen.
Szóval nyugi. Nem történt semmi!
Szerintem nem. Két nap és újra megnő.
De legközelebb azért szerintem hagyd hosszabbra.
Én amikor magamnak vágtam túl rövidre, nagyon zavart , picit fájt is.
Ez hihetetlen kinek mennyi ideje van es ilyen semmitseero inkabb leszarom dologra tesz fel kerdest,aminek semmi ertelme,aztan panaszkodhat,hogy jajj de sok a dolgom el kell dontenem hogy a lila vagy a piros poloban aludjon melyik ?
Baj lehet a piros poloval?
Kb ez a szint
A babák körmei, igen gyorsan nőnek ezért
hetente kell levágni a picike körmeiket úgy hogy, ne vágjunk le a körömágyig és legalább, fél-1 mm-es maradjon a körömrészből a lábakon pedig nem szabad kivágni a körmök sarkait, ezáltal elkerülhető a köröm benövése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!