Szerintetek is vannak nagyon csúnya kisbabák és bem igaz, hogy minden baba szép?
Figyelt kérdés
Persze nem mondja az ember meg nem is számít, de akkor is.2018. júl. 5. 13:48
1/14 anonim válasza:
Szerintem vannak csúnyácska és szép újszülöttek, és vannak csúnyácska és szép babák és kisgyerekek is.
Mind aranyos, de nem mind szép.
2/14 anonim válasza:
A legtöbb újszülött ronda, csak nem mondják ki, mert nem illik. A babák között már akadnak szépek és csúnyák is, mint általában az emberek között.
3/14 anonim válasza:
Valóban vannak szép és csúnyácska babák,csak bunkó dolog lenne azt mondani hogy elég csúnyácska a gyereked!Jobb rövidre zárni azzal hogy aranyos 🙂
4/14 anonim válasza:
Persze, hogy vannak csúnyák :) tegnap is láttam egy kifejezetten csúnyácskát, de attól még nagyon is édes volt.
5/14 anonim válasza:
Hogy lenne már minden baba szép, minden baba, gyerek aranyos, viszont egyáltalán nem szép mindegyik, mint ahogy nem szép minden felnőtt sem. Viszont nem minden felnőtt aranyos, tehát érted :)
6/14 anonim válasza:
Persze. Az én lányom sem volt egy szépség mikor kibújt: kopasz, vörös és torkaszakadtából üvöltött :) Aztán szépen lassan kikupálódott :) Most gyönyörű kamaszlány...
7/14 anonim válasza:
Persze hogy vannak, sok kibaba kopaszon, nyomott fejjel, nagy tokával és bandzsi szemekkel a legjobb indulattal sem nevezhető szépnek de persze mindegyik marha aranyos. :) Annak örülök hogy az enyémre (remélem nem csak kamuból) de mindenki azt mondta hogy gyönyörű szép, habár amikor kibújt a kis hupilila testével és nyomi fejecskéjével nehezen tudtam elképzelni hogy ez a gyerek valaha szalonképes lesz. :D
8/14 anonim válasza:
a szuloknek a sajatjuk a legszebb, es ez igy is van rendjen. kulonben mint mar elottem irtak, ugy igaz a dolog. en megmondtam a baratoknak is, hogy elvarom, hogy mindenki megdicserje a gyereket, mert en is kedvessegbol azt mondom mindenkiere, hogy szep es aranyos. :D
9/14 anonim válasza:
Persze. Több ismerősömnek is kimondotta ronda az összes gyereke. Ebből az egyiknél a szülők is mindketten csúnyák, a másik párnál sajnos az apjukra ütnek, pedig az anyuka helyes. De még lehetnek szépek később persze.
10/14 anonim válasza:
Vannak a nagyon szép kisbabák, és vannak a "de aranyos" és "milyen cuki/édes" kisbabák. ha utóbbit mondták volna a gyerekemre, akkor azért elgondolkodom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!