Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek is vannak nagyon...

Szerintetek is vannak nagyon csúnya kisbabák és bem igaz, hogy minden baba szép?

Figyelt kérdés
Persze nem mondja az ember meg nem is számít, de akkor is.
2018. júl. 5. 13:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem vannak csúnyácska és szép újszülöttek, és vannak csúnyácska és szép babák és kisgyerekek is.

Mind aranyos, de nem mind szép.

2018. júl. 5. 13:51
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
A legtöbb újszülött ronda, csak nem mondják ki, mert nem illik. A babák között már akadnak szépek és csúnyák is, mint általában az emberek között.
2018. júl. 5. 13:52
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Valóban vannak szép és csúnyácska babák,csak bunkó dolog lenne azt mondani hogy elég csúnyácska a gyereked!Jobb rövidre zárni azzal hogy aranyos 🙂
2018. júl. 5. 14:00
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy vannak csúnyák :) tegnap is láttam egy kifejezetten csúnyácskát, de attól még nagyon is édes volt.
2018. júl. 5. 14:01
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lenne már minden baba szép, minden baba, gyerek aranyos, viszont egyáltalán nem szép mindegyik, mint ahogy nem szép minden felnőtt sem. Viszont nem minden felnőtt aranyos, tehát érted :)
2018. júl. 5. 14:11
 6/14 anonim ***** válasza:
77%
Persze. Az én lányom sem volt egy szépség mikor kibújt: kopasz, vörös és torkaszakadtából üvöltött :) Aztán szépen lassan kikupálódott :) Most gyönyörű kamaszlány...
2018. júl. 5. 14:20
 7/14 anonim ***** válasza:
Persze hogy vannak, sok kibaba kopaszon, nyomott fejjel, nagy tokával és bandzsi szemekkel a legjobb indulattal sem nevezhető szépnek de persze mindegyik marha aranyos. :) Annak örülök hogy az enyémre (remélem nem csak kamuból) de mindenki azt mondta hogy gyönyörű szép, habár amikor kibújt a kis hupilila testével és nyomi fejecskéjével nehezen tudtam elképzelni hogy ez a gyerek valaha szalonképes lesz. :D
2018. júl. 5. 14:24
 8/14 anonim ***** válasza:
a szuloknek a sajatjuk a legszebb, es ez igy is van rendjen. kulonben mint mar elottem irtak, ugy igaz a dolog. en megmondtam a baratoknak is, hogy elvarom, hogy mindenki megdicserje a gyereket, mert en is kedvessegbol azt mondom mindenkiere, hogy szep es aranyos. :D
2018. júl. 5. 14:39
 9/14 anonim ***** válasza:
72%
Persze. Több ismerősömnek is kimondotta ronda az összes gyereke. Ebből az egyiknél a szülők is mindketten csúnyák, a másik párnál sajnos az apjukra ütnek, pedig az anyuka helyes. De még lehetnek szépek később persze.
2018. júl. 5. 14:54
 10/14 anonim ***** válasza:
Vannak a nagyon szép kisbabák, és vannak a "de aranyos" és "milyen cuki/édes" kisbabák. ha utóbbit mondták volna a gyerekemre, akkor azért elgondolkodom...
2018. júl. 5. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!