Tényleg nincsen csúnya baba? Többi lent.
ma a játszótéren voltunk és
volt ott egy kisfiú aki hát sajnos nem volt a legszebb..
és az anyukája ott kérdezgette hogy " ugye milyen szép? "
mi meg mondtuk hogy " aranyos "
legyünk már őszinték!
tényleg minden anyukának a saját babája a leggyönyörűbb
de ha tényleg csúnyácska a gyerek, miért elfogult akkoris az anyuka?..
ha nekem lenne nem túl szép gyerekem biztos nem mondogatnám hogy " milyen szép "..
Teljesen normális: mindenkinek a maga majma :)
Nem normális, aki azt mondja a gyerekére, hogy hűű de ronda, de legalább aranyos.
Múltkor a barátnőm mondta a saját fiára, hogy milyen béna elálló fülei vannak. Rendesen nekem esett rosszul, hogy mit gondol a saját fiáról. Oké, hogy elállnak a fülei, de nem mondanám azt a saját gyerekemre, hogy béna.
pont ezért tettem fel a kérdést.
mert nekem még mindenki de mindenki azt mondta hogy
nagyon szép a kislányom és hát tényleg az
és ha látok egy gyereket aki szintén szép akkor meg is mondom de ha csúnya akkor miért dicsérgessem?
ne mondjátok hogy ti nektek minden baba gyönyörű?!
Én nem vagyok elfogult, láttam már szebb gyereket a sajátomnál. :)
Ennek ellenére őt szeretem a legjobban a világon, és nem cserélném el ezer szebb gyerekre sem! És nekem akkor is ő a legszebb, és mindig az is lesz. Persze nem mondom, hogy csúnya, mert nem az, sőt, kimondottan szép kis pofija van, de vannak nála szebbek. Bár mindenki mondja, hogy "Jaj, de gyönyörű!", de bennem azért van némi fenntartás. :D
3.vagyok
szerintem is vannak nem túl szép babák, de attól még az anyukájuknak ő a legszebb
Nem kell mondogatni és kész.
Lehet, hogy a tiedre is valaki azt mondja, hogy nem túl szép.
Ezért nem kell feszegetni ezt a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!