Tényleg nincsen csúnya baba? Többi lent.
ma a játszótéren voltunk és
volt ott egy kisfiú aki hát sajnos nem volt a legszebb..
és az anyukája ott kérdezgette hogy " ugye milyen szép? "
mi meg mondtuk hogy " aranyos "
legyünk már őszinték!
tényleg minden anyukának a saját babája a leggyönyörűbb
de ha tényleg csúnyácska a gyerek, miért elfogult akkoris az anyuka?..
ha nekem lenne nem túl szép gyerekem biztos nem mondogatnám hogy " milyen szép "..
Mi az hogy szép??? Mert lehet hogy szerinted csúnya,de lehet hogy szerintem szép!
Én gyerekre soha nem mondanám hogy csúnya.
nem feszegettem
de ha neked vmi problémád van ezzel nem kell válaszolni
semmi sértő kérdést nem tettem fel.
egyszerűen kiváncsi voltam.
Vannak nők, akiknek minden baba szép, és vannak, akiknek van esztétikai érzékük. Igenis vannak szép, átlagos, csúnya stb. babák, ugyanúgy, ahogy a felnőttek sem néznek ki pl egyformán dögösnek.
Én is láttam márolyan kislányt, akinek a feje kitölötte a hordozót, annyira csúnya volt, hogy meg se tudtam szólalni, csak mosolyogtam. A csúnya babákra is max annyit mondok, hogy aranyos, nem sztárolom.
Ezt egyébként sosem értettem, hogy az emberek miért ennyire elvakultak. A kisfiamnak pl annyira szép, szimmetrikus arca van, hogy mindenki azt hiszi, kislány, viszont emellett látom, hogy hordóhasa van,meg kicsit görbe a lába. Nem hiszem, hogy jó, ha az anyuka végletekig elfogult.
Úgy értettem a feszegetést, ha neked nem tetszik a baba, akit istenít az anyukája, akkor el kell terelni a témát. Ugye milyen szép a gyerekem? Igen, aranyos, és milyen jó időnk lett mára... :)
Nincs semmi bajom a kérdéseddel, bocs, ha hülyén jött le a kommentem.
utolsó pontosan erről beszélek.
köszi.
Én is láttam már csúnyácska babát. Nem túl gyakori, mert a legtöbb baba tényleg szép, de persze vannak kivételek.
De egy anyát sem hibáztatok azért, ha a saját gyerekét szépnek látja. Az úgy helyes. Nem is állhat úgy a dologhoz, hogy kicsi lányom/fiam, tudod nem vagy túl szép, de azért szeretlek...:)
Sziasztok!Kislányom arcra nagyon szép,de hatalmas feje van és kopasz is!Mindig van rajta sapi ugye,így mindenki el van ájulva,olyan kis csupaszem!De én látom a hibáit,pedig Ő az életem értelme.Ha valaki nagyon dicséri akkor sem szoktam mondani semmit,csak mosolygok...
De vannak csúnya babák nagyon elfogult anyukákkal,a szomszédomban van egy anyuka 2 gyerekkel,és a kicsi nem túl szép kisfiú,narancssárga a haja,szinte kékes a bőre és az összes kis ér látszik az arcán,annyira fehér a kis bőre.Anyuka mondja nekem valamelyik nap,hogy Ő úgy fél,hogy ha egy gyerek ennyire gyönyörű kicsikorában az nehogy nagykorában csúnya legyen....azt sem tudtam mit mondjak erre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!