Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg nincsen csúnya baba?...

Tényleg nincsen csúnya baba? Többi lent.

Figyelt kérdés

ma a játszótéren voltunk és

volt ott egy kisfiú aki hát sajnos nem volt a legszebb..

és az anyukája ott kérdezgette hogy " ugye milyen szép? "

mi meg mondtuk hogy " aranyos "

legyünk már őszinték!

tényleg minden anyukának a saját babája a leggyönyörűbb

de ha tényleg csúnyácska a gyerek, miért elfogult akkoris az anyuka?..

ha nekem lenne nem túl szép gyerekem biztos nem mondogatnám hogy " milyen szép "..

2011. máj. 17. 14:48
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
72%
Az biztos, hogy mindenkinek a sajátja a legszebb, legtökéletesebb, legtündéribb.Ezzel semmi gond nincs! Én nem szoktam kérdezgetni senkitől,hogy szép -e a lányom, mert tudom, hogy az.Viszont örülök, ha mondják, és elég sűrűn mondják.Jólesik! De soha senkit nem kényszerítenék arra, hogy sztárolja a gyerekemet.Lehet, hogy az az anyuka megerősítésre várt.Minden gyerek egy kis csoda, mind egy angyal, de azért szemem az van nekem is.És bizony láttam már kevésbé szép babát.Szerencsére soha nem szegezték így nekem a kérdést, mert félek, nem lett volna meggyőző ,amit mondok.Én se neveznék csúnyának egy babát, de észreveszem, ha el van hízva nagyon ( és nem az az édes babaháj, hanem több), vagy ha elállnak a fülei, vagy egyéb bármilyen szépséghibája van.De nyilván erről senki nem tehet, és minden gyerek különleges.A kérdésedre az a válaszom, hogy van kevésbé szép baba.
2011. máj. 17. 16:12
 32/43 anonim ***** válasza:
Olyan baba nincs aki mindenki szamara szep lenne es olyan sincs aki mindenki szamara csunya lenne. Ez tisztan izles kerdese. Van akinek a szoke van akinek a barna es van akinek a voros a szep. Van akinek a lapos arc van akinek a vekony arc es van akinek a gombolyu arc csontozata tetszik. Van aki szereti a kerek szemeket es van akinek a vekony formaju jon be. Szinten van akinek tetszik a gondor haj es van akinek nem. Valik szerint szep a hofeher bor es valaki szerint szebb a kreol. Ezeket lehet kombinalni. :) Olyan nincs, hogy mindenkinek szep vagy csunya lenne egy baba.
2011. máj. 17. 16:27
 33/43 A kérdező kommentje:
köszi szépen a negatív és pozitív válaszokat is.
2011. máj. 17. 16:28
 34/43 anonim ***** válasza:
28%

Az én lányom szép és nem elfogultságból mondom! :)

Lépten-nyomon megállítanak,hogy jajj, de szép és gyönyörű!

Nem rajongok érte,hogy megállítanak,de bevallom jól esik! :)

Csak tudnám kitől örökölte,hogy ilyen szép...

Van olyan babaismerősünk,aki bizony nem szép (lehet,elfogult vagyok),de megkeresem benne a szépet és jót és máris szebbnek látom. :)

2011. máj. 17. 17:06
 35/43 A kérdező kommentje:

szia kedves utolsó

hát én is ezt mondom a saját kislányomról

nagyon szép és büszke is vagyok rá az apukájára ütött :)

de hát nem lehet minden baba szépségkirálynő /királyfi

2011. máj. 17. 17:09
 36/43 anonim ***** válasza:
11%

Nekem is mindenki el van ájulva, hogy milyen szép a kislányom, pedig még csak 8 hetes.

Már a kórházban is imádták a csecsemősök, mert rengeteg hosszú fekete hajjal született. Na hát a szobatársam kislánya viszont olyan csúnya volt, hogy beszélgettük is a többi szobatársunkkal, hogy szegény reméljük szebb lesz az idő múlásával. Aztán bejött a nővére látogatni... Hát nem valószínű, hogy a kislány megszépül majd, mert a nagy tesó is elég csúnya volt. Persze mi is azt mondtuk, hogy aranyos. :)

2011. máj. 17. 17:42
 37/43 A kérdező kommentje:
ezen jót nevettem kedves utolsó :))))
2011. máj. 17. 17:49
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
Az első fiam a születésétől fogva gyönyörű baba volt. Most mar 3 éves, és vadíto pasi! Csodajara jartak/nak. A masodik gyerek viszont kis selyem maki volt (én mondhatom rola, mert én vagyok az anyja :D). Elallo fülek, öregemberes szattyanbőr, érdekes fejforma. Majdnem sírtam, amikor először meglattam. Sokaig kellett nézegetnem, amíg meglattam benne a szépséget. Majd eltelt 2 honap, kerekedett, alakult, és ugyanolyan gyönyörű fiú lett belőle is, mint a testvéréből. A feje belenőtt a füleibe :D, a bőre kisimult, és gyönyörű mélykék szemei lettek. Az ő csodajara is rajarnak mar :)!
2011. máj. 17. 17:52
 39/43 anonim ***** válasza:
100%
Azért én megnézném a kérdező gyermekét. hidd el,amiért nem mondják,hogy ronda,még nem biztos,hogy tényleg mindenki szépnek látja.Csak nyilávn senki nem szeretné megbántani a másikat.Sosem mondjuk egy gyerekre,hogy nem szép,még ha szerintünk úgy is van.
2011. máj. 17. 21:12
 40/43 krisztivan ***** válasza:
Hála istennek elfogultak vagyunk ,leginkább mi nők a babákkal kapcsolatban.Pedig tényleg nem minden baba gyönyörű.De hát istenem,a menyasszonyokra is azt mondják hogy mind szép!?
2011. máj. 17. 21:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!