Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek is vannak nagyon...

Szerintetek is vannak nagyon csúnya kisbabák és bem igaz, hogy minden baba szép?

Figyelt kérdés
Persze nem mondja az ember meg nem is számít, de akkor is.
2018. júl. 5. 13:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%
Szinte az összes csúnya,túl nagy a fejük.És nem is aranyos mind,ezt is csak illendőségből mondja az ember.
2018. júl. 5. 17:19
 12/14 A kérdező kommentje:

Persze a pár napos újszülöttek nem szépek, ráncosak szegények.

Viszont a babák 80 %-a tényleg gyönyörű és aranyos. Meg az összes az a maga módjân.

2018. júl. 5. 17:27
 13/14 anonim ***** válasza:
68%
Én szép újszülöttet még nem láttam, mindegyik olyan, mint egy öregapó. Babából már van szép, de a legtöbbnek akkora a homloka, mint az egész gyerek. De attól még aranyosak, sosem mondanám rájuk, hogy csúnyák. Csak én nem látom olyan nőcsábásznak/ hercegnőnek őket, mint az anyjuk.
2018. júl. 5. 17:30
 14/14 A kérdező kommentje:

"De attól még aranyosak, sosem mondanám rájuk, hogy csúnyák. Csak én nem látom olyan nőcsábásznak/ hercegnőnek őket, mint az anyjuk."

Ezt nagyon adom :D

2018. júl. 5. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!