A fiúkkal tényleg nehezebb?
Van egy 1,5 éves kislányunk, aki egy angyal. Jól alszik, jól eszik, nem vesszük észre a fogzást, hisztizni se hisztizik, jókedvű.... (nem vagyok elfogult😅). De tényleg, egy szavuk se lehet. 26 hetes kismama vagyok, fiúnk lesz. Amint megtudja valaki azt mondja, hogy vége a jó életnek, nem fogok aludni 3 éves koráig, mert a fiúk nem bírják az oltásokat, a fogzást, rosszul alszanak és még sorolhatnám... ekkora különbség lenne?!
1,5 éves kislány, 26 hetes kismama
Köszönöm a váaszolat előre is!
Aki ezt mondta, annak szívesen kölcsön adom a lányomat. 😈 Egy nap után visszahozza.
Babaként sokkal nehezebb volt vele, mint az öccsèvel és a bátyóval összesen. Most, hogy lassan kamaszodik, még nehezebb.
Szerintem nem azon múlik, hogy milyen lesz a következő baba, hogy mi van a combija közt, hanem puszta szerencse a genetikai lottón. ☺
Az fog sokat segíteni, hogy most már van rutinod. Sok dolog lesz ismerős.
Nekem 1 fiam van. Nem lesz tesósa. AMikor megkérdezik, szoktam viccelődni, hogy a tökéletest nem próbáljuk felülmúlni...
Nekem a fiam olyan, mint amilyen a lányod.
Mindig jó baba volt, mindent evett, nem volt hisztikorszak, a fogakat észre sem vettem, ahogy jöttek. Most télen kapott bárányhimlőre oltást, annyi volt a reakció, hogy "au". Áprilisban volt 5 éves. Egyszerűen fantasztikus gyerek.
Ez nem a nemen múlik, hanem a gyerek habitusán. Vannak lányok közt is kezelhetetlen hiperaktív hisztigépek, ahogy kisangyalok is. Fiúknál szintén.
Szóval ne hidd el, hogy csak azért kezelhetetlen rossz lesz, mert lóg valami a lába között...
3 fiam van.
Soha nem volt bajom velük.
Cici,alvás.
Fogzást nem éreztük.
Oltásnál semmi baj nem.volt.
Hisztizni nem szoktak.
Dacckorszak pár hét alatt lement.
Most meg már illedelmes,kedves nagy fiúk.
Lányról nem tudok véleményt írni,de ne félj a kisfiadtól minden rendben lesz! :)
Boldov babavárást.
23 hkm.
Akkor jó sok hülyével lehetsz körülvéve!annyira szoktam szeretni,mikor valamilyen belső tulajdonságot a gyerek nemével hoznak összefüggésbe...nagy ostobaságra vall!
Te meg nem foglalkozz ilyen hülyeségekkel,minek ülsz fel az okoskodásnak??
Azért momdták,mert a fiúk éretlen idegrendszerrel születnek. Én úgy tanultam,hogy még 2 évesen is észrevehető ez. Elméletben.
Gyakorlatban ez sokszor nem is tűnik fel az anyukáknak. Sok az ellenpélda is.
Pl. az én lányom 2 éves,extra érzékeny. Fogzás,oltás,mindenre. Van hiszti,dac,minden :)
Fiam 19 éves, tündér gyerek volt...13 éves korától 17 éves koráig mint akibe ördög bújt.Iszonyat nehéz volt vele a kamaszkor.
Lányom 12..mióta megszületett olyan mint a tűz...vele most kezdődik a kamaszodás és néha már fogom a fejem.
Megint fiú, ő 1 éves.Egy hisztigép.Nem tudom mily3n lesz később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!