Piroska és a farkas kérdése:
3,5 kg- nál nehezebb születési súlyú babátok hány hónapos korára duplázott?
Figyelt kérdés
Az én kisfiam 3880- nal született, nost 7300 gramm, 4 nap múlva lesz 4 hónapos, szóval legkésőbb 4,5 hónapos koráig biztos, h megduplázza...2017. márc. 2. 20:31
1/10 anonim válasza:
Az enyém 3750-nel született (3400-ig fogyott vissza), most 5 hónaposan 6700g. Másfél hónapja pörög ezerrel minden irányba, rengeteget mozog, azóta elég keveset hízott. Viszont nyúlik....57 cm volt születésekor, most 68 cm, lassan 74-es ruhaméret kell.
2/10 anonim válasza:
Ja azt elfelejtettem, hogy egyelőre csak szopik még. 1-es voltam.
3/10 anonim válasza:
Enyém 8 kiló volt 4 hónaposan, 3780-al született, fél éves kora után szinte nem is hízott semmit, viccelődtünk is mindig doktornővel hogy ő gyorsan felszedte amit kell hogy később ne bajlódjon már ilyenekkel :) Most 10 hónapos és 11 kg, nagyon édes hurkás volt babaként most meg nagyon formás baba.
Ne aggódj mindegyik baba más iramba fejlődik, majd lelassul ha elkezd mozogni.
4/10 anonim válasza:
3920-al született a fiam, pont 6 hónaposan duplázott, addig kizárólag anyatejes volt. Most egy éves, még nem voltunk mérésen, de biztos nem triplázott. Már jár, lemozogja.
5/10 anonim válasza:
3800-al született, 4 hónaposan megduplàzta(csak anyatejes). Most 15 hónapos, de még nem triplázta meg. Sosem volt hurkàs baba, mert a hossza megvolt hozzà. :)
6/10 anonim válasza:
4150-el született és 7 hónapos korára duplázott.
7/10 anonim válasza:
3780g-mal szuletett ,most 11hetesen 6500g. Szerintem 4hosan duplazni fog. Elso fiam 3500g volt szuletesekor Ö pont 6hosan duplazott.
8/10 anonim válasza:
5,5 honaposan meg hianyzott 40 gramm a duplazashoz, azota nem volt merve. Nagyon pufi volt amig el nem kezdett forogni, negykezlabra allni-ezutan mindent kibukott a nagy erolkodesben, kevesebbet hizott. Most 6 honaposan stabilan ul, abbamaradt a bukas, hizik megint.
9/10 anonim válasza:
3,565 kg-val született a kisfiam, 3 hónapos korára 7 kg felett volt. Most 6 hónapos és 8,5 kg. Szép, fejlett baba, nem kövér, de jó húsban van, mondjuk elég hosszú is, 70 cm felett jár.
10/10 anonim válasza:
4 kiloval szuletett, 9 honaposan duplazta meg a sulyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!