Melyik nevet javasoljátok? -modern, de nem tucat női név
Figyelt kérdés
2018. júl. 1. 20:28
1/12 anonim válasza:
Daniella,Nina,Ninetta,Babett,Noémi
2/12 anonim válasza:
Dominika, Míra, Emma, Liza, Léna
3/12 anonim válasza:
Bianka, Alina, Marina, Daniella, Inez, Korina, Lorina, Lúcia, Médea, Miléna, Odett
4/12 anonim válasza:
Második, ezek mind benne vannak a top 50 leggyakrabban adott névben, a Mira,Liza azt hiszem még az első 25ben is
5/12 A kérdező kommentje:
Az Emma és a Léna is szerintem elég gyakori.
Mit szóltok ezekhez: Bettina, Bernadett, Leila, Pálma?
2018. júl. 1. 20:47
6/12 anonim válasza:
Nálunk a Bettina és Leila nagyon gyakori, Bernadettet nem hallottam, de nem tartom modern névnek, mikor én ovis voltam, 20 éve, már akkor is volt ilyen nevű csoporttársam. Pálma meg nem tetszik, nekem az egy növény.
7/12 anonim válasza:
Pálma, Dominika, Auróra, Linett, Heléna
A Bernadett is szép név, de nem modern inkább klasszikus. Azok közül nekem tetszik még: Borbála, Rozália, Sára, Eszter
8/12 anonim válasza:
Johanna, Alexa, Viola, Marcella, Daniella, Orsolya
10/12 anonim válasza:
Nikolett, így hívják a lányomat. Én egyébként Bernadett vagyok, de nem szeretem, mert túl sokfelé becézése van és minden bemutatkozáskor másikat mond rám az új ismerős, kolléga, szomszéd, de sosem azt, amivel felnőttem. Kicsit eltér a témától, de ez is egy szempont lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!