Melyik a legjobb, melyiket javasoljátok, úgy hogy illatra is és árba is szuper legyen?
Sokan a gyógyszertári fürdetőt fogják írni, de szerintem az borzalom, sosem kentem a babám bőréhez.
Mi a Babé termékeket használjuk már 2 és fél éve, maximálisan jó. :)
Én Nivea babyt használok 2in 1 tusfürdő és sampon, újszülött kortól, illatmentes majdnem teljesen, egy enyhe nivea illata van, 2 éves mai napig ezt használja. Pumpás kiszerelés,nagyon sokáig elég egy flakon.
Mivel újszülöttre is ugyanazt akarod, nem ajánlok illatos terméket mert mindkettő még kicsi hozzá, felesleges, nekik a babaillatot kár is elnyomni.
Mi is Babét használunk, sampont és fürdetőgélt. Ebben semmi mesterséges adalék nincs, nem a legolcsóbb, de szuper, és sokáig elég. 2 éves a kisfiam, újszülött kora óta ezekkel fürdetjük.
A samponjuknak egyébként "koszmó elleni" a megnevezése, és nem csak kezelni jó, hanem megelőzésre is, soha nem volt koszmós a kisfiam fejbőre.
Mi Uriage-t használunk, nekünk bevált.
Viszont megelőzésre mi is a Babe koszmó elleni sampont használjuk és eddig lekopogom de nem volt ilyen problémánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!