Milyen testapolo szereket kell megvenni egy ujszulotnek? Melyik a legjobb marka? A babaolajat javasoljatok? Azt furdes elott vagy utan kell hasznalni? Tapasztalatok?
Mindenképp gyógyszertári készítményeket használj, azok garantáltan illatanyag és allergén mentesek! Így nagy valószínűséggel kivédhető az allergia és az ekcéma.
A babaolajat illetően nem mindenki szereti. Fürdés előtt kell a baba hajlatait átkenni. De olajból is a gyógyszertárit érdemes használni.
Én nem otthon élek,itt nem irnak fel gyogyszertàri készitméyt.
Én kezdeteknél a Johnson termékeket vettem meg.
Az olajat nem közvetlenül a börére kentem,hanem a fürdövizébe öntöttem.A hajsampont nagyon szeretem,nem koszmos a fejböre.
A hintöporjàt nem hasznàlom,a testàpolojàt sem szeretem.
Popsira csakis Bephanten kenöcsöt hasznàlok.Az én babäm böre szép,de mindenkinek màs vàlik be.
Bàr ha bizonytalan vagy,akkor én is ajànlom,mint az elöttem irok,hogy gyogyszertàri készizményekkel kezdj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!