Ikreket is lehet hordozni hordozókendővel? Hogyan?
Figyelt kérdés
Van valaki, akinek sikerült? Megosztaná a tapasztalatait velem?2010. jún. 17. 16:10
1/10 anonim válasza:
szerintem semmiképp se! tönkreteszi a gerincedet:(
2/10 anonim válasza:
áhhh szerintem sem.
miért nem babakocsiban sétáltatod őket?
3/10 anonim válasza:
Egyiket elöl, másikat hátul, pont egyik nap láttam neten egy ilyen képet. Biztos jó erősnek kell lenni hozzá.
4/10 anonim válasza:
Azt hiszem megsülnél ha egyik elől másik hátul lenne, meg kétszer körbetekerve a derekad. Egy gyereket is nehéz egyedül magadrakötni nem hogy kettőt. Inkább babakocsi.
5/10 A kérdező kommentje:
Az újszülöttkori ikerkocsi nem fér be se a liftbe, se a buszra nem tudom felemelni... Valami megoldás kéne. Az nem lehet, hogy addig ne lehessen velük menni sehová, ha egyedül vagyok itthon, míg nem tudnak biztonságosan ülni az ülőkocsiban...
Mások vajon hogyan oldják meg ezt?
2010. jún. 17. 17:26
6/10 anonim válasza:
egyik egy személyes babakocsiban, másik kendőben.
9/10 anonim válasza:
Nincsen Babakocsi bicikli tároló ahol lent hagynád a babakocsit, hordozóban levinnéd őket, a hordozót otthagyod, visszafele pedig ahordozóban megint feltudod őket vinni. így legalább sétálni el tudtok menni hát a buszozás később ha ülnek esernyőkocsival sem lesz könnyebb!
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linkeket!
Sajnos ugyan van biciklitároló, de nem biztonságos a ház. Nem mernénk lenn hagyni...
2010. jún. 18. 05:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!