Sikerült többedik alkalomra másik nemű babát összehozni?
Figyelt kérdés
Na szóval, azt akarom kérdezni, hogy akinek pl. van 2 fia de szeretett volna egy kislányt is, annak sikerült?
Nekem az ismeretségi körömben akinek 2 lánya vagy fia van, annak a harmadik is hasonló nemű lett....
Nekünk 2 kisfiunk van, gondolkoduk egy 3.babán,de lehet akkor az is kisfiú lenne.
csak kíváncsi vagyok, hogy másnál hogy alakult?!
2010. jún. 17. 10:23
11/11 anonim válasza:
Én ezt hallottam és nálunk ez jött be:
Ha fiút szeretnétek, akkor pont akkor kell szexelni, amikor peteérésed van, mert gyorsabban de rövidebb ideig élnek az y spermiumok.
Ha lányt, akkor pont peteérés előtt, mert az x spermiumok tovább életképesek, de lassabban jutnak a célhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!