Ma próbálkoztunk először a férjemmel összehozni egy babócát. Szurkoltok nekünk? Anyukák, nektek hanyadik alkalomra sikerült?
Figyelt kérdés
2010. okt. 30. 22:17
1/14 Viki233 válasza:
drukkolok de ha nem sikerül elsőre akkor ne adjátok fel
3/14 anonim válasza:
drukkolok:)mi fél évig próbálkoztunk,aztán az esküvő után a nászúton...RAJTA!!!
4/14 anonim válasza:
Hajrá akkor! Csak ügyesen! :)
Nekünk mind a két gyerek elsőre sikerült.
5/14 anonim válasza:
persze, hogy drukkolok:) Az első fiunk elsőre sikerült, a második (akivel szerdára vagyok kiírva) a 10. hónapban. Minden jót!
6/14 anonim válasza:
Szia én is nagyon drukkolok nektek mi olyan szerncsések voltunk mind 2 kisfiam elsőre sikerült.
8/14 anonim válasza:
utolsó vagyok. Februárba hagytam abba a gyógyit, 2 hót vigyáztunk és utána hajrá. Juni elején fogant a drágám.
9/14 anonim válasza:
Szia!
Csak ne görcsölj rá, és menni fog! :)
Nálunk az első bébi a 2. hónapban, a 2. bébi meg úgy néz ki elsőre, de doki még nem látott, így csak halkan mondom!
10/14 anonim válasza:
DRUKKOLOK! :) Remélem, ha nem is most, de hamarosan összejön!
Mi is pont a mai napon kezdtük (4 évvel ezelőtt), azóta sincs semmi. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!