Sikerült többedik alkalomra másik nemű babát összehozni?
Na szóval, azt akarom kérdezni, hogy akinek pl. van 2 fia de szeretett volna egy kislányt is, annak sikerült?
Nekem az ismeretségi körömben akinek 2 lánya vagy fia van, annak a harmadik is hasonló nemű lett....
Nekünk 2 kisfiunk van, gondolkoduk egy 3.babán,de lehet akkor az is kisfiú lenne.
csak kíváncsi vagyok, hogy másnál hogy alakult?!
Szia!
ez nagyon változó, az ismerettségi körömbe, eddig volt akinek két fiú után sikerült egy kislány, volt akinek 4 lány után egy kisfiú:-D
de vannak olyanok, is, ahol 4 egynemű gyerek van és mindet nagyon szeretik.
Tudom, hogy vágysz rá, hogy egy kislány is legyen de hidd el semmivel sem rosszabb,akinek 3 fia van, biztos vagyok benne, hogy kárpótolnak 5 lány helyett is.
A mi családunk: apu és anyu 3 gyermeket nemzett: nővérem, én (szintén lány), majd fiú. Ezután elváltak, apu is és anyu is új partnert talált. Anyu még két fiút szült, apunak még egy lánya született.
Rokonság: Apu nővére: első lány, második fiú, apu húga: első fiú, második lány
Nővérem: két lány, két különböző apa, de nem akar többet.
Én, első baba: lány lesz valószínű (még 7,5 hét:D)
Unokatestvéreim még nem csináltak gyereket, anyu részéről nem ismerem a családot.
Szerintem ez szerencse dolga:D Sok sikert!
Unokatesóméknál 2 fiú után született lány.
Nagymamáméknál 2 lány után fiú.
Ismerősöméknél szintén 2 lány után fiú.
Másiknál egy nagylány, lány ikrek, és mikor az lányok 2 évesek lettek akkor születtek ikeröccseik.
Egyik ismerősünknél 3 fiú, azután 1 lány, majd megint 3 fiú (a legkisebb csak 2 éves, kíváncsi vagyok, hogy lesz-e 8. baba, és ha igen, mi lesz)
A férjemék 4-en vannak fiúk, lánytestvérük nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!