Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van még valaki, akinek a...

Van még valaki, akinek a kutyusa szintén rámászna a babára?

Figyelt kérdés
buta kérdés-de a kiskutyám nagyon szaglászta a hátsóját,aztán indult utána,mikor négykézláb mászott a kisfiam.általában kizárjuk a kutyust,de ez egy régebben lakásban tartott kutyi-és szeretjük öt is.összehoznánk lánykutyákkal-de még nem jött össze neki.
2008. okt. 31. 20:22
 1/8 anonim ***** válasza:

nekünk is van kutyánk egy pici shih-tzu, és ő a vendégekre szokott mászni.kicsit ciki.pedig már volt csajszival.

13hetes a kisfiam még nem igazán "találkoztak", kíváncsian várom hogy majd nálunk is ha eljön a mászás hogy viszonyul a picihez.

2008. okt. 31. 20:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia mi is még csak 15hetesek vagyunk,nekem német törpe pinscherem van,de már más babával találkozva mászott volna rá hátulról,én nem félek a mi gyerekünkkel kapcsolatban,mert akkor jól meg lesz nevelve ha ezt akarja majd csinálni!Egyszerűen el kell fogadnia,hogy a baba egy ember nem pedig egy "játszótárs"..finoman szólva..de nem hiszem,hogy gondunk lesz.
2008. okt. 31. 21:46
 3/8 anonim ***** válasza:
30%
Ne haragudj, de ez már tényleg undorító. Miért hagyod? Egyáltalán miért mászik együtt a gyereked a kutyával? Ez azért már túl van az egészséges kutya-gyerek kapcsolaton. És nem kicsit, nagyon.
2008. okt. 31. 22:17
 4/8 anonim ***** válasza:
49%

Nem lehet,hogy a gyereknek nem a kutyaszőrös szőnyegen kellene másznia?

Én állatbarát vagyok,de ezt valahogy meg kell oldani.Ilyen csöpp gyereknek még nem kellene közvetlen fizikai kapcsolatba lennie állattal.Nem azt mondom,hogy meg kell válni a kutyától,de azért a gyerekre jobban kellene figyelni.Ekkora gyerek mindent a szájába vesz,megnyalogat.

2008. okt. 31. 22:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A kutyáknál a szeretet túltengése a "rámászás" az emberre,nincs szerintem köze a szexualitáshoz,a labradorjainkban is gyakran kitör ez a fajta szeretet,amit én kedvesnek tartok,viszont a két hónapos gyermekemmel kapcsolatban nem tartanék annak.
2008. okt. 31. 22:57
 6/8 anonim ***** válasza:
77%
És miért ne mászhatnának együtt a szőnyegen? Már megint jön a túlzott domestosháború? Gondolom a kutya lehetőségeihez képest tisztán van tartva és oltott. A gyerekek az utcán is összefogdosnak mindent, és ott sincsen lehetőség az állandó kézmosásra. Semmi baja nem lesz, inkább nem lesz allergiás mindenre és erősödik az immunrendszere. A kérdés nem erről szólt, de pár tisztaságmániás megint közbekotyogott, akik gondolom minden után rohannak a csaphoz, ellenben hetente náthások. Attól semmi baja nem lesz a gyereknek, h átszik a kutyával és együtt vannak, de azt ne hagyd, h rámásszon. Ja és lehet lepontozni!!! Nyugodtan, engem nem zavar.
2008. nov. 1. 07:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Az én kutyám is tett hasonló mozdulatokat, amikor a fiam mászott, de konkrétan rámászni nem próbált soha. Szaglászta a pelusát, ment utána, de nem "mászott rá". Egy dolgot tettem: mindig figyeltem rájuk. Természetesen ha bármi olyat tett volna, ami veszélyes a fiamra (esetleg valóban rá akart volna mászni, vagy fellöki), akkor rendre utasítottam volna. A kutya okos állat, rengeteg dolgot meg lehet neki tanítani. Nem biztos, hogy segítene a dolgon, ha összehoznád egy lánykutyával! Nálunk pár hét alatt abbahagyta magától is. Mindig figyelj rájuk, soha ne hagyd őket felügyelet nélkül!

[link]

2008. nov. 1. 07:39
 8/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

gondoltam,h néhányan tesznek negativ megjegyzéseket-pedig én inkább csak a hasonló helyzetekre lettem volna kiváncsi.mint irtam,a kutyus ráccsal el van keritve-de őt sem lehet elzárni egész napra-most költöztünk kertes házba-és idáig szobában volt. a lassan 1 éves fiamtól sem akarom teljesen elszeparálni-és természetesen kapott már jó néhányszor,amikor csak rá mert mordulni.de én úgy gondolom,h a kisfiúnak is szoknia kell,h a kutyusnak is van magánszférája-és tartsa tiszteletbe.nem esznek egymás táljából,nem rágják egymás csipogóit-és természetesen nem engedem,h rámásszon-csak a szaglászásra voltam kiváncsi.de sokan természetesen félreértettek.már megszoktuk itt ezeket a válaszokat is..

2008. nov. 1. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!