Elajándékozhatom a babakoncsinkat?
Szerintetek, mikor a lányom 22 hónapos lesz (októberben), fogja még használni a babakocsiját? Jön az unokatestvér, szívesen átadnám nekik. Már most se nagyon szereti, csak akkor ül benne, ha nagyon elfáradok a cipelésében, vagy nem akar jönni.
Vagy vegyek egy esernyőkocsit? A mostani jó kis masszív, az unokatestvér használhatná újszülött kortól. :)
Mik a tapasztalatotok, meddig kell a "nagy" babakocsi? Köszi előre is.
Nekünk a nagyobb babakocsi szinte csak 1 éves korig volt jó.
Most 14 hónapos lesz és esernyőkocsit kellett vennünk,mert a nagyban nem maradt meg.
Ezt viszont szereti.
Szerintem add oda nyugodtan és próbáld ki babakocsi nélkül milyen,de szerintem egy esernyőre csukható kocsit azért vegyetek.
A lányom 15 hós, nem jár még és mégis mi már csak egy ilyen tilitoli esernyőkocsit használunk.
2- kettő - ezer :) ft-ért vettem kifogástalan állapotban a Teszveszen. Mondjuk fontos szempont, h elalszik-e még babakocsiban? Mert ha igen addig én nem vennék ilyet, mert ebben esélytelen aludni, ez nem dönthető.
Szia
Szeritnem már felesleges neki a babakocsi. nekem 21 hónap van a lányaim között. A nagy már nem használta a kocsit, mire a pici megszületett. Inkább motorozik/triciklizik melletünk :-D
Egy esernyőkocsi viszont nem olyan nagy költség, hogy ne lehessen beszerezni a biztonság kedvéért.
Szerintem, nyugodtan odaadhatod, ha szeretnéd.
Az unokatesódnak könnyű szülést és jó babázást kívánok :-D
Szerintem sem kell már neki a nagy babakocsi. Elég nagy lesz már a lányod, télen is jól betudod öltöztetni, ha csak esernyőkocsit használtok.
Mi pl. olyan esernyőkocsit vettünk, aminek dönthetős a háttámlája, így még aludni is tud benne a baba.
Nyugodtan ajándékozd el.
Hú, közben mennyien írtatok, köszönöm! :) Igazatok lehet, ha ennyien írjátok, hogy nem lesz már rá szükségünk októberben. :)
Amúgy hosszabb távra autóval járunk, szóval tényleg nem nagyn használjuk már ki most sem a nagyot.
Köszönöm a jókívánságot!!! :)
Ok, meg vagyok győzve teljesen! :)
Nem, amúgy már egy éves kora óta nem alszik el a babakocsiban, akkor sem, ha álmos, nekünk már fél éve csak ül benne... lefektetni nem is hagyja magát. Ülve meg nem alszik el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!