Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elajándékozhatom a babakoncsin...

Elajándékozhatom a babakoncsinkat?

Figyelt kérdés

Szerintetek, mikor a lányom 22 hónapos lesz (októberben), fogja még használni a babakocsiját? Jön az unokatestvér, szívesen átadnám nekik. Már most se nagyon szereti, csak akkor ül benne, ha nagyon elfáradok a cipelésében, vagy nem akar jönni.

Vagy vegyek egy esernyőkocsit? A mostani jó kis masszív, az unokatestvér használhatná újszülött kortól. :)

Mik a tapasztalatotok, meddig kell a "nagy" babakocsi? Köszi előre is.

2010. jún. 16. 13:20
 1/9 anonim ***** válasza:
71%

Nekünk a nagyobb babakocsi szinte csak 1 éves korig volt jó.

Most 14 hónapos lesz és esernyőkocsit kellett vennünk,mert a nagyban nem maradt meg.

Ezt viszont szereti.

Szerintem add oda nyugodtan és próbáld ki babakocsi nélkül milyen,de szerintem egy esernyőre csukható kocsit azért vegyetek.

2010. jún. 16. 13:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi ennyi idősen esernyőkocsit használtunk azt is csak azért mert szinte mindenhová gyalog megyünk!:)
2010. jún. 16. 13:26
 3/9 anonim ***** válasza:

A lányom 15 hós, nem jár még és mégis mi már csak egy ilyen tilitoli esernyőkocsit használunk.

2- kettő - ezer :) ft-ért vettem kifogástalan állapotban a Teszveszen. Mondjuk fontos szempont, h elalszik-e még babakocsiban? Mert ha igen addig én nem vennék ilyet, mert ebben esélytelen aludni, ez nem dönthető.

[link]

2010. jún. 16. 13:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia

Szeritnem már felesleges neki a babakocsi. nekem 21 hónap van a lányaim között. A nagy már nem használta a kocsit, mire a pici megszületett. Inkább motorozik/triciklizik melletünk :-D

Egy esernyőkocsi viszont nem olyan nagy költség, hogy ne lehessen beszerezni a biztonság kedvéért.

Szerintem, nyugodtan odaadhatod, ha szeretnéd.

Az unokatesódnak könnyű szülést és jó babázást kívánok :-D

2010. jún. 16. 13:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem 14 hónapos volt a lányom, mikor megszületett a tesó. Ő kiszállt szépen a babakocsiból és azóta sincs rá szüksége, mondjuk még kb. fél évig használtunk tesófellépőt, de már arra sincs igénye. Szépen motorozik mellettünk. Én biztos nem vennék neki új kocsit.
2010. jún. 16. 13:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. :) Én is effelé hajlok, ráadásul az esernyőre csukható jóval könnyebb is (a mostani 15 kg). Cipeljék most már ők :)) (arról nem is beszélve, hogy így őket egy jó nagy kiadástól mentesíthetnénk, ami most nem mindegy. A kocsinak pedig örülnének, mert teljesen újszerű maradt, azért annyit sose használtuk, hogy megkopjon).
2010. jún. 16. 13:28
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem sem kell már neki a nagy babakocsi. Elég nagy lesz már a lányod, télen is jól betudod öltöztetni, ha csak esernyőkocsit használtok.

Mi pl. olyan esernyőkocsit vettünk, aminek dönthetős a háttámlája, így még aludni is tud benne a baba.

Nyugodtan ajándékozd el.

2010. jún. 16. 13:30
 8/9 A kérdező kommentje:

Hú, közben mennyien írtatok, köszönöm! :) Igazatok lehet, ha ennyien írjátok, hogy nem lesz már rá szükségünk októberben. :)

Amúgy hosszabb távra autóval járunk, szóval tényleg nem nagyn használjuk már ki most sem a nagyot.

Köszönöm a jókívánságot!!! :)

2010. jún. 16. 13:30
 9/9 A kérdező kommentje:

Ok, meg vagyok győzve teljesen! :)

Nem, amúgy már egy éves kora óta nem alszik el a babakocsiban, akkor sem, ha álmos, nekünk már fél éve csak ül benne... lefektetni nem is hagyja magát. Ülve meg nem alszik el.

2010. jún. 16. 13:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!