Egy babával 0-24ben foglalkozni kell?
22.hetes terhes vagyok, első baba. Parommal próbálunk készülni mi vár rank. Ismeretsegi körünkben van egy pár majdnem egy éves babaval. Ők kb le sem teszik, fogják, játszanak vele.
Tényleg igy kell? Mikortól játszik el magától kicsit?
Ha szerencsétek van, az elején nagyon sokat fog aludni. Aztán pedig minden érdekes lesz neki, ez le fogja kötni.
Nálunk pl 3 hónapig csak sírt a lányunk hasfájás miatt. Még a mosogatást is csak 2-3 részletben tudtam csinálni. Hogy mikor lett jobb? Talán amikor ovis lett. Onnantól sokkal önállóbb, tud egyedül játszani, meg tudjuk beszélni a dolgokat, ha gondja van.
Gondolom nem 0-24-ben kell vele foglalkozni de kell a 0-24-es készültség,éjszaka is kelni és etetni,ringatni,pelenkázni. Onnantól ha majd az éjszakát atalussza biztos könyebb. De majd megtudjuk.
25 hkm
Akkor én kilogok a sorból.
Nagyon ritkán vettem/veszem fel,csak ha sír!nálunk mondjuk nem volt sírós,elvolt a jatszoszonyegen,pihenpszekben,kisagyban.ugy gondolom ha elvan és nézelődik hagyni kell és nem megzavarni!nálunk is van olyan a családban aki odaül vagy felveszi állandóan holott épp nem igényli.
majd kitapasztalod hogy a te babadnak milyen igényei lesznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!