Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babafürcsi a szabadban fúrott...

Babafürcsi a szabadban fúrott kútból?

Figyelt kérdés
Kapott a fiam egy medencét (8hós). Már egyszer felengedtük, de kiderült hogy ez a víz olyan vöröses színű, mintha vasas lenne. Szerintetek bátran fürcsizzünk benne legközelebb vagy inkább csapvízzel engedjem fel? Jó nagy a medence.
2010. jún. 16. 10:47
 1/4 anonim ***** válasza:

A mi fúrt kutunkból kristálytiszta víz jön. Bevizsgáltattuk, és kiderült, hogy nagyon sok benne a nitrát, így 3 éves kor alatt még a fürdőzés sem javasolt benne, nemhogy az ivás.

Ha nem bevizsgált a kút, én nem fürdetném benne a babát, nem tudhatod, mi van benne!

2010. jún. 16. 11:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nem fürdetném benne az tuti.Akaratlanul is a lenyelheti,amúgy meg ki tudja mi van még abban a vizben..
2010. jún. 16. 11:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Én sem fürdetném a 10.5 hónapos babámat ilyen vízben.

Mi csapvízzel engdejük fel neki a pancsi medencéjét,pedíg az is jó nagy..Akár 2 felnőtt is befér még mellé..:)

Amúgy sem kell teljesen tele engedni nekik,szóval nem hiszem,hogy olyan sok kéne bele..

2010. jún. 16. 11:43
 4/4 anonim ***** válasza:

A nagymedencét is csapvizzel töltöm magamnak, eszembe se jutna a gyerekét mással tölteni. Van 2 fúrt kutunk is pedig, arról locsolunk is.

A csapvizes vezetéken van egy almérő, amit kint a kertben fogyasztok el belőle, arra nem számolnak fel csatornázási dijat.

2010. jún. 16. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!