15 hós csöppségeteknek milyen játékai vannak a szabadban? Homokozót, és mini csúszdát érdemes ekkoráknak?
Figyelt kérdés
Kintre van lasztink
bébi taxink (az egyszerűbb lábbal hajtós verzió)
hinta
De NÉHA úgy látom csak cirkál az udvaron a kisfickó és uncsizik.
Persze van hogy egy kaviccsal órákat is elmolyol akár.
2011. júl. 7. 13:47
1/8 anonim válasza:
szia
az gyerekeimnek van homokozó sarkuk, minden kellékkel, talicska, fűnyíró,
Pancsoló medence amit nagyon imádnak. Ilyen melegben még azt is meg szoktam engedni, h vízzel játszanak.
Van hinta, csúszda, lábbal hajtható kismotor.
16 hós a lányom ,három és fél éves a fiam.
2/8 anonim válasza:
Nekem 16h lányom van neki kint homokozója játékokkal , medence vízi játékokkal , kis motor, ien tolós kutya amit tolni is tud meg hajtani is , labdák, hinta, meg játszik a macskával meg a kutyával :) Zsanett
3/8 anonim válasza:
homokozó, mnin csúzda, pancsoló a nyárra
4/8 anonim válasza:
ja! és a nagy kedvenc egy dömper, amiben a játékokat szállítják. Vagy a nagy húzza a kicsit!
5/8 A kérdező kommentje:
De jó nektek hogy szeretik a pancsolós medencét...2 félénk is van(síma ,és bébi pancsoló minden féle flancos lelógóval) de egyikbe sem hajlandó belejönni se velünk se egyedül.... :(
2011. júl. 7. 14:01
6/8 anonim válasza:
Nekünk is van homokozónk, csúzdánk, hintánk, libikókánk és pancsoló is, valamint lábbal hajtós kismotor és még van, hogy így is unatkoznak! 16 hós és 17 hós kislányok
7/8 anonim válasza:
Mini csúszdát már nem érdemes. Inkább nagyobbat.
8/8 anonim válasza:
Kisfiamnak van egy tescós homokozószettje. (vödör, öntözőkanna, homoksütiforma, szita) Meg néha feltöltjük neki a pancsolós felfújható medencéjét, de igazából minden szir-sz@rral játszik. A legjobb, mikor a kutyával rohangál fel s alá. Néha én is úgy látom, hogy unatkozik, de azt olvastam, az 'unatkozást' is meg kell tanulniuk, hogy feltalálják magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!