2 vagy 3 èv korkülönbség?
10: egyébként igazad van, sokan úgy tekintenek a korkülönbségre, mintha az lenne a kulcsa annak, hogy jönnek ki. Hát marhára nem, ha totál ellentétes személyiségek, nem fognak összenőni, nem lesznek egymás legjobb barátai akkor sem, ha 1 év van köztük, meg akkor sem, ha 5. A húgom és köztem 3 év van, ugyanaz a szitu, mint amit írtál: én voltam a nagyobb, én szerettem magamban molyolni, a kicsi meg folyton próbált cseszegetni, mert ő igényelte volna, hogy játsszak vele. Az idegeimre ment, és ez nyilván nem tett jót a kapcsolatunknak, sokszor verekedés lett belőle. Barátnőmék 5-en vannak tesók, elég változó korkülönbséggel. Van két testvére, akik közt 15 hónap van, utálták egymást világ életükben, ugyanezért, egymás agyára mennek, teljesen egymás ellentétei. Két osztálytársam is volt, lányok, 1 év 3 hónap volt köztük, csak a nagyobbik évvesztes volt, így kerültek egy osztályba. Ha valami balhé volt osztályszinten, ők tuti, hogy ellentétes oldalon álltak, mindig egymás ellen voltak.
Én is amondó vagyok, amire már utalt korábban valaki, hogy nem a gyereknek kell testvért szülni, mert erre nincs garancia, hogy az jó lesz. Magatoknak kell még egy gyereket vállalni, amikor vágytok rá.
Amúgy az is igaz, hogy sokan nem idegbajosak 2 év különbségnél, és lazán megoldják, de én spec pont az ellenpéldákat látom magam körül, nekem elég erős elrettentés volt, pedig a lányunk születése előtt úgy gondoltuk, hogy 2 év lenne ideális.
2-es voltam
Szerintem a 4-5 az ideális.
Mondom ezt olyan szemmel is, hogy köztünk is nagyjából ennyi van a tesómmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!