Hogyan pelenkázták a csipőficamos babákat textilpelenkával régebben?
Ficamos a babád, vagy csak kötött vagy laza a csípője?
Ha ficamos akkor inkább szerezz be egy terpeszpelust, vagy végső esetben én átlyukasztanám a rugibugyit a korcánál és felkötném a vállához, mint egy kantáros nadrágot. Komolyan kell venni, nehogy a végén komolyabb legyen. Az én lányomon három hónapig volt PAvlik kengyel, és nem kívánom senkinek. Ha nem ficam akkor lehet hogy elég a dupla pelusozás. Anyósom úgy mesélte, hogy duplán pelenkázták a babákat. Ha eldobható pelust használsz, akkor próbálj meg még egyet ráadni a babára, és esetleg még egy textilpelust is hajtogathatsz közé, vagy még egy ötlet. Vedd ki a betétet a rugibugyiból és tedd a két réteg pelus közé. A lényeg hogy terpszben legenek a lábai. Az is jó ha kendőben hordozod, úgy hogy a lábai között vezeted át a kendőt.
Remélem tudtam segíteni, és remélem mielőbb rendben lesz a lányod.
esetelg nem ismersz idősebb védőnőt, csecsemős nővért, aki emlékezhet?
az én lányom annyira beleizzadt a rugibugyiba, hogy talán kétszer, ha ráadtam. inkább kenguruban meg kendőben hordoztam magamon, jó nagy terpeszben volt a lába, mindig szem előtt volt és nem mellékesen, nem sírt egész nap a hasfájóssága miatt, hanem órákat aludt, míg én tettem a dolgom. próbáld ki! a kontrollon azt mondták, teljesen jó a csípője.
jó egészséget kívánok nektek is!
Csipoficam gyanus,nem csipoficamos, azt mondta a doktorno, ahogy Elso irta, hogy a ket pelus koz tegyek egy textilt, de felek nem tartja elegge.
Vedono mint olyan, nincs Erdelyben, itt a haziorvosok latjak el ezt a feladatot is.
Koszonom valaszaitokat, kellemes napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!