Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek veszélyes, ha a...

Szerintetek veszélyes, ha a babám textilpelenkával alszik?

Figyelt kérdés
Az egyik családtag rászoktatta, persze mivel nagyon be is jött neki, így én is így csináltam, mikor el akartam altatni. Ha odateszem a kis arcocskájához, már csukódik is a szeme. (2-3 hete van ez így) Viszont belegondoltam, mi van, ha beletekeredik és nem kap levegőt, vagy épp a nyakára tekeredne? Akitől eddig kérdeztem , mindenki ismert olyat, akinek a babája szintén így alszik, és semmi bajuk. De már beparáztattam magam, történhet ilyen? Most úgy csinálom, hogy így elalszik és amint elaludt, elveszem tőle.
2009. nov. 4. 07:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia. Az én babaám most 6 hós és kb. 1.5 hós kora óta alszik igy pelussal. Lekopogom, eddig semmi baj nem történt. Elalszik vele, hozzábújik, ha meg már nagyon bealudt a lábánál, vagy teljesen a akiságy végében köt ki a pelus. Szerintem ne aggódj. :)
2009. nov. 4. 07:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk ugyanúgy van mint az első válaszolónál.Ne aggódj.Jó az,ha van valami kis ruha amitől megnyukszik.Nekem is volt,és a mai napig megvan...pedig már 29 éves vagyok.:-)

2009. nov. 4. 07:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne parázz!Semmi baja nem lesz.Én este mindig tisztát adok neki.olyan édes,ahogy az összegyűrködött pelusával alszik.Sokszor csavarodik rá,de nem hiszem,hogy meg tudná fojtani.

7 hónapos kislány anyukája

2009. nov. 4. 07:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam!
2009. nov. 4. 08:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia az én kicsim 1.5éves és ő is pelusozott és nagyon féltem tőle hogy megfullad ha nagyon bele bujik.Kitaláltam hogy négybe vágtam szépen beszegtem a széleit és kis kocka alakú kendőcskéi lette(4pelusból 16db) nagyon szereti ezzel a "kicsirogyi"-val alszik cumizik ha fáradt ha sir ezzel vigasztalódik és az a legédesebb amikor ő választja ki magának melyikkel aludjon simi proát csimál az arcán és a kicsi kezén.
2009. nov. 4. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!