A frászt hozta most rám 15 hónapos lányom! Egy hajszál volt a kakiban, egy pedig a fenekéből lógott ki azt kihúztam a lyukából. Mindent felcsipeget a földről, mindent megrág nyalogat. Minden nap porszívózok, mert padlószőnyeg van a nappaliban és mindig tiszta morzsa. Félek nincs-e még a gyomrában a hajamból!
2010. jún. 15. 12:08
1/9 anonim válasza:
Igen már én is találtam hajszálat a kakiban, pedig mindig törölgetem nézegetem a kislányom kezét.
2010. jún. 15. 12:11
2/9 anonim válasza:
Jujj hát ez nagyon durva!
Ne tedd le a poros szőnyegre, nálunk laminált parketta van a kicsi miatt és csak felkell mosni vizes ronggyal! Sokkal de sokkal könnyebb tisztán tartani mint a porfogó szönyeget!
2010. jún. 15. 12:11
3/9 anonim válasza:
1x, de utána néztem is a gyerek kezét állandóan...
2010. jún. 15. 12:14
4/9 anonim válasza:
Vagy ne turkálj a xarban :S fujj...
2010. jún. 15. 12:14
5/9 A kérdező kommentje:
Padlószőnyeg van sajna, nekem meg fekete hosszú hajam amiből mindenhol van pedig ebben a melegben össze van fogva.
2010. jún. 15. 12:16
6/9 anonim válasza:
sajnos 1x igen :( pedig nagyon figyelek :(
a szoptatás miatt 'kopaszodom', sajnos nagyon nehéz minden pillanatban lesni nem esett-e ki egy hajszál... :((
2010. jún. 15. 12:18
7/9 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy turkál a kakiba, de ha tesszük tisztába a babát akkor valószínű, hogy odanézünk és az látszik ha van benne hajszál. Vagy te elfordítod a fejed és úgy teszed tisztába a gyereket?
Soha nem fújj-ganék a kislányom kakijára.
2010. jún. 15. 12:25
8/9 anonim válasza:
ma 12:14-nek: a gyerek kakija sokmindent elárul az állapotáról. Valószínűleg neked vagy nincs gyereked vagy iszonyatosan buta vagy :(
A kérdésre válaszolva: én még nem találtam, pedig hosszú, derékig érő hajam van. Én is minden nap porszívózok, mert szintén hullik a hajam (dús is). Szerintem amúgy óhatatlan, hogy ne forduljon elő néhányszor, mert nem figyelheted minden másodpercben. (Mi még eddig megúsztuk). Maximum a sűrű porszívózás segít....
2010. jún. 15. 13:08
9/9 anonim válasza:
En is taltlam. Sot az en kisfiam allandoan a hajaval jatszik, radasul most hullik a baba haja. Nalluk egy vekonyabb baba paplan huzattal van rateve a padloszonyegre, ezen jatszik. En gyakran kirazom de hiaba mert amikor babral a sajat hajaval tiszta haj a keze. Megizad a kis tenyere es raragad a sajt haja. :( Nem tudok mit tenni, minden masodpercben megsem torolgethetem a kezet vagy nem kotozthetem meg, hogy ne babralja a hajat. :) Igy sajnos en is talalkoztam vele pelusozas kozben. Nem tudja megemeszteni a kis gyomra es kikakilja. Szerintem nem lehet mit tenni ellene. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!