Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire nehez ket gyerekkel?

Mennyire nehez ket gyerekkel?

Figyelt kérdés
Ugy nsz ki, terhes vagyok a masodik gyerekunkkel. Az elso 1 eves. Mire megszuletik, 1 eves es 9 honapos lesz. Igazabol a lanyunk 3 eves korara terveztuk, de orulunk neki csak be vagyok tojva..:D
2018. máj. 25. 08:20
 1/9 A kérdező kommentje:
*nez
2018. máj. 25. 08:20
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha a nagyobbat nem kényezteted el, hagyod egyedül is játszani, akkor nem lesz nehéz.
2018. máj. 25. 08:39
 3/9 anonim ***** válasza:

Nalunk az en fiam 16 honapos volt mikor szuletett a lanyom. Az elso ket honap kemeny volt de aztan beallt az alvas es most mar minden oke. A kiscsaj hisztisebb es akaratosabb a batyjahoz kepest. Most mar sokat jaszanak egyutt es a fiam sokszor puszikgatja es olelgeti a hugat. Nagyon edesek. Most mar 2,5 es tobb mint 1 evesek.

Es becsuszott a 3. Vedezekes mellett. Hat kivancsi leszek😂..

2018. máj. 25. 08:39
 4/9 anonim ***** válasza:

Jah mi odafigyeltunk a nagyra es figyelunk is, nehogy elhanyagolva erezze magat. Ugy latom nincs is ebbol gond szerencsere. Kis “vitanal” pedig akar a kicsi akar a nagy csina valamit mindkettonek ugyanazt lehet. Majd a kicsi is megerti kesobb de a nagy nem erti hogy ha mondjuk nem szolnek a kicsire mert ugyse erti hogy azert nem szolnek mert ugyse erti vagy csak neki mindent lehet. Igy probalok erre is odafigyelni hogy mindegyiknek ugyanazt lehessen vagy ne lehessen.

Utolso voltam

2018. máj. 25. 08:43
 5/9 anonim ***** válasza:
41%
Tesóméknál van ilyen korkülönbség. Jó, mert összenőnek. Olyan 2/4 éves koruk után lényegében eltűnik a különbség közöttük, és mindig lesz játszópajtás.
2018. máj. 25. 09:02
 6/9 A kérdező kommentje:

Koszi :)

Szerintetek a szoba hogy legyen? Egy asztalos most fogja atalakitani a lanyunk szobajat - szoljak neki, hogy valami valtoztatas szukseges vagy vegyuk fel a csok-ot?

2018. máj. 25. 14:53
 7/9 A kérdező kommentje:
1 szobara es 1 furdore gondoltam, csak nem tudom, mennyit kapnank..
2018. máj. 25. 14:54
 8/9 A kérdező kommentje:
Merthogy jelenleg egy szoba van (plusz a mienk) es nem tudom, hogy kene megoldani. A mi szobankban nem fog aludni 😇, mert kell annyika nyugalom estenkent..
2018. máj. 25. 14:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem két év van a lányaim között,most 1 és 3 évesek. Vannak huzosabb idöszakok,de visszanézve az elmult 1 évet,egész jol ment:) nekem sokkal nehezebb volt az örökmozgo elsöszülöttem mellett a terhességet viselni, mint utána két gyereket gondozni:)
2018. máj. 25. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!