Akinek tényleg semmi segítsége nem volt, hogy oldotta meg? Mennyire volt nehéz 2 kicsi gyerekkel?
Nálunk hasonló volt a helyzet, 3 gyerekünk született kis korkülönbséggel. A kisebbek alkalmazkodtak a nagyhoz, felkeltek ők is, mikor menni kellett az oviba. Inkább délután volt nehezebb, hiába ebédeltettem otthon fél 12-kor és altattam azonnal, így is rendszeresen álmos, nyűgös gyerekkel kellett rohannom a nagyért az oviba.
A bevásárlásba is bele lehet jönni, nálam bevált, hogy a nagyobb gyereket/gyerekeket bevontam/bevonom a vásárlásba, hozhatnak saját kosarat, együtt keressük meg a dolgokat.
Óvoda:
A) A férjed elviszi a nagyot reggel
B) Te viszed el, kelted a kicsit, esztek, beadod a nagyot oviba, sétáltok egyet és mentek haza.
Hazafele ugyanígy.
Innéttől kezdve 4-8 órát egyedül vagy otthon a kicsivel, szóval ugyanolyan mint eddig volt. Addig hogyan intézted az ügyeket? Banki átutalásokat lehet interneten, ki se kell hozzá mozdulni. Ugyanígy a csekkeket, rezsit is be lehet netes bankolással fizetni, nem kell hozzá elrohangálni otthonról. A bevásárlást már elég sok helyen házhoz viszik, de amúgy
A) A férjed elmegy bevásárolni hazafelé jövet
B) hétvégén elmentek négyesben (lehetőleg etetés után, amikor a gyerekek kicsit nyugisak)
C) A férjed hétköznap/hétévégén este vigyáz a gyerekekre, te pedig elmész bevásárolni
Reggel elvisszük s nagyot a bolcsibe, 9-ig kell beérni addig azert felkel a kicsi is. 3 hetes-visszafelé ha kell megállok a kis boltnal, a pici mindig alszik addig..
Mindent neten intezunk, nagy bevásárlást s ferjem meg a nagy lanyom csinalja de tervben van, hogy 2 het mulva egyutt megyunk..
16:45-ig kell elhozni a lányomat na az necesebb, mert meg nincs napi rendünk, de vagy alszik amig pakolgatom ot, vagy elotte ébred kicsivel...
Ha beteg lesz a kicsi apja hamarabb jon kesobb megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!