Milyen bilivel kezdjük? Jóidőben pucéran rohangált, körbepisilte a házat (hahaha) úgyhogy úgy érzem itt az idő a szoktatásra.
Kedves Utolsó!
Normális vagy Te?
Azért mert felteszek egy kérdést és kipisil a kisfiam a WC szűkítőből, sznob vagyok? AZért mert ezen a honlapon (ami komndottan erre a célra van) megkérdezem mások véleményét és tapasztalatát? Minek válaszolsz ilyen haszontalant? Ki vagy Te, hogy bárkit minősíts? Eszméletlen mód felháborít, hogy egyesek így viselkednek, csak azért, mert más érdeklődik...
Le kellene tiltani az ilyen rosszindulatú embereket erről a honlappról, ha lenne rá mód...
"De nem fog ám akármilyenre ráülni"
ez a sznobság, nem az hogy kipisil.
22:04-essel biztos nem akart sz*x*lni a párja, aztán csöppet frusztrált lett :DDD
Amúgy vannak zenélős bilik is, azt is kipróbálhatnád.
De szerintem hatalmas a választék, biztos találtok valami jót. Esetleg kedvenc mesefigurás?
22:04es vagyok, hát lehet akkor nekem fog kilógni a sorból a normális értékrendjével a gyerekem a többi (bocsánat) hülye között.de könyörgöm, milyen gyerek lesz az akinél már a bili kérdés ilyen nagy dilemma, mert Te kedves kérdező azt gondolod,hogy nem fog ám akármire ráülni.hát igenis arra ül rá amire ráteszed.
és ez igenis sznobság.és ez persze a gyártók hibája is , de mi is a bili funkciója?hogy nyugodtan rajta ülve végezze a dolgát a gyerek.zenélő?meg trón alakú?nevetséges.
a nem sz*x*lt velem a férjem,pedig olyan dolog, hogy akivel nem teszik pont ő tud csak arra gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!