Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen bilivel kezdjük?...

Milyen bilivel kezdjük? Jóidőben pucéran rohangált, körbepisilte a házat (hahaha) úgyhogy úgy érzem itt az idő a szoktatásra.

Figyelt kérdés
De nem fog ám akármilyenre ráülni. Mit javasoltok, milyet vegyek?
2010. jún. 14. 20:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szia! Én bébitrónt vettem, ez olyan, mint egy kis szék. Abba nagyon hamar belepisilt, de a haGYOMÁNYOST NEM SZERETTE. eSETLEG A VÉCÉSZŰKÍTŐT IS KIPRÓBÁLHATOD, NÁLUNK AZ IS BEVÁLT. sOK SIKERT!
2010. jún. 14. 21:08
 2/12 anonim ***** válasza:
Bocs, véletlenül benyomtam a Caps Lock-ot...
2010. jún. 14. 21:09
 3/12 A kérdező kommentje:
Milyen az a trón? Küldenél egy linket, hogy milyen? Én is ettől tartok, hogy a simára nem lesz hajlandó ráülni...
2010. jún. 14. 21:17
 4/12 anonim ***** válasza:
Az enyémek azonnal a vécén kezdték,alig várták,h kipróbálhassák.Négyen vannak,egy bilink se volt.Kényelmesebb a szűkítős megoldás,próbáld ki először azt.
2010. jún. 14. 21:53
 5/12 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam, az van nekünk - tetszett is neki, nekem is, egészen addig, míg el nem kezdett pisilni, amikoris szépen kifelé lőtt a kukacával.
2010. jún. 14. 22:03
 6/12 anonim ***** válasza:
25%
nekünk 14 karátos arany és gyémántkővel kirakott bilink van mivel a drágánk kakija is aranyat ér ...ne add alább sokkal elviselhetőbb a drága, büdös fekália mint a műanyag olcsó kínai...jah van beszerelt LCD kijelző is hangszórókkal és a hímnusz megy miközben végzi a dolgát..van belépő a sznob klubba Te is ideális jelölt lennél :)
2010. jún. 14. 22:04
 7/12 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Normális vagy Te?

Azért mert felteszek egy kérdést és kipisil a kisfiam a WC szűkítőből, sznob vagyok? AZért mert ezen a honlapon (ami komndottan erre a célra van) megkérdezem mások véleményét és tapasztalatát? Minek válaszolsz ilyen haszontalant? Ki vagy Te, hogy bárkit minősíts? Eszméletlen mód felháborít, hogy egyesek így viselkednek, csak azért, mert más érdeklődik...

Le kellene tiltani az ilyen rosszindulatú embereket erről a honlappról, ha lenne rá mód...

2010. jún. 14. 22:13
 8/12 anonim ***** válasza:
65%

"De nem fog ám akármilyenre ráülni"

ez a sznobság, nem az hogy kipisil.

2010. jún. 14. 22:19
 9/12 anonim ***** válasza:

22:04-essel biztos nem akart sz*x*lni a párja, aztán csöppet frusztrált lett :DDD

Amúgy vannak zenélős bilik is, azt is kipróbálhatnád.

De szerintem hatalmas a választék, biztos találtok valami jót. Esetleg kedvenc mesefigurás?

2010. jún. 14. 23:41
 10/12 anonim ***** válasza:

22:04es vagyok, hát lehet akkor nekem fog kilógni a sorból a normális értékrendjével a gyerekem a többi (bocsánat) hülye között.de könyörgöm, milyen gyerek lesz az akinél már a bili kérdés ilyen nagy dilemma, mert Te kedves kérdező azt gondolod,hogy nem fog ám akármire ráülni.hát igenis arra ül rá amire ráteszed.

és ez igenis sznobság.és ez persze a gyártók hibája is , de mi is a bili funkciója?hogy nyugodtan rajta ülve végezze a dolgát a gyerek.zenélő?meg trón alakú?nevetséges.

a nem sz*x*lt velem a férjem,pedig olyan dolog, hogy akivel nem teszik pont ő tud csak arra gondolni.

2010. jún. 15. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!