Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a járássegít...

Mi a véleményetek a járássegítőkről?

Figyelt kérdés
Én azt gondolom felesleges kacat,amiben elbotlik a gyerek. Viszont a védőnő nyomja,hogy ez fontos eszköz segít a babának. Személy szerint sosem hiszek neki el semmit,de erről tényleg hideget meleget találok. Kinek mi a véleménye? Ti vettetek használta a gyerek? Tényleg segített?
2018. máj. 3. 22:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kölcsön kaptam egyet kipróbálni.Játszik vele a gyerek, jo jo de én nem vennék huszonezerért az tuti.
2018. máj. 4. 05:51
 12/18 anonim ***** válasza:
85%

Játéknak jó lehet. De lehet az akár egy stabilabb doboz, amit maga előtt tol vagy valami jármű (pl. tricikli, nagy dömper, a babakocsija... stb.), szóval direkt ezért nem érdemes venni, ha nálatok épp nem fér el meg valószínűleg rövid ideig lesz használatban. Károsnak nem káros, nem úgy, mint a kézen fogva vezetgetés vagy a bébikomp.

És nyugi, nem négykézláb fog iskolába menni :)

2018. máj. 4. 07:49
 13/18 anonim ***** válasza:
49%

Kimondottan járássegítőt nem vettem.

AZ 1. szülinapjára kapott egy óriás Wader dömpert. Azt használta járássegítőnek. De sok gyerek széket tologat, vagy bármit, amit megtalál.

Szóval venni tök felesleges, amelyik gyereknek nincs, az is megtanul járni.

Sőt, azt szokták mondani, ne fogd a kezét, mert sosem tanul meg járni önállóan. Akkor miért lenne jó a gurulós segítség? Az sem segíti az önálló járást.

2018. máj. 4. 09:05
 14/18 anonim ***** válasza:

En bebitaxit vettem a fiamnak, ami tele van nyomkodhatós mütyürökkel. Így használhatta járássegítőnek, tanulóasztalnak, bébitaxinak. :D

Amúgy meg mondanám a védőnőnek, ha annyira akarja, vehet egyet. :) Enélkül is megtanul járni a gyerek, mint azt sok milliárd ember bizonyította. ;)

2018. máj. 4. 09:29
 15/18 anonim ***** válasza:
72%
Nekünk Chicco volt. Húsvétra vettük, akkor lett 9 hónapos. Azért vettük, mert van rajta egy csomó gomb, golyópálya és villog, zenél. Járássegítő részéről nem tudok nyilatkozni, mert húsvétra már járt. 8 hónaposan indult el, erre nem számítottunk. De azért odaadtuk neki. Szerette és tologatta sokat.
2018. máj. 4. 09:42
 16/18 anonim ***** válasza:
72%
Elso lányom azzal tanult meg menni 11 hósan. Második 25 hosan kezdett el járni, e nélkül.
2018. máj. 4. 13:30
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó biztos nem a járássegítő hiánya miatt kezdett el 25! hónaposan járni.. ott komoly bajok lehetnek.
2018. máj. 4. 13:34
 18/18 A kérdező kommentje:
Szóval inkabb csak játszanak vele a babák. Azt hiszem akkor inkább veszek neki valami gurulós jatékot,amit toligálhat maga előtt. A védőnő vehet a saját gyerekének,ha lesz neki. Ha rajta múlna a gyerek a taknyában fulldokolna.. 😕 Köszönöm a válaszokat ment a zöld kéz mindenkinek. ☺
2018. máj. 4. 16:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!