Mi a véleményetek a járássegítőkről?
Én csak szórakoztató eszköznek vettem, mert 3 in 1 funkciós volt így tudott rajta játszani, meg ahogy megkapaszkodott meg totyogott az egész szoba zengett a kacajától.
Nem vártam el hogy ettől tanul meg járni így nem is csalódtam :)
Mi akkor vettünk egyet a lányomnak mikor már a kanapéba/asztalba kapaszkodva járt 11 hónaposan, de elengedni még nem merte, ezzel segítve őt a szabad közlekedésben. FP Zebrát kapott, ami elé leült játszani, nyitogatta a könyvet, tekergette, tetszett neki hogy zenél, illetve tologatta keresztül a lakáson óriási mosollyal, olyan büszke volt magára hogy tudott menni hogy öröm volt nézni. Végül 12 hónaposan (szülinapja utáni napon) kezdett el magától járni.
Most 16 hónapos és még most is néha előveteti és húzza, vonja, tolja... pedig szüksége nincs rá mert úgy fut hogy utol sem érem. Szóval nekünk nagyon jó befektetés volt.
Nekem a hátamon áll tőle a szőr. Mintha egy öregember tologatná a jarókeretét.
Százszor elmondtuk anyósomnak, hogy nem kell, de nem értette meg. Ki se vettük a dobozából, mert alapból ezektől a zenelő műanyag vackoktól ia rosszul vagyunk. :D
A 14 hónapos szereti. :)
Előtte a hokedlit tolta maga előtt és lépegetett utána. Ez elég balesetveszélyes, ha megakad valahol. A járássegítőt akkor vettük neki.
Nincs hozzánőve, kapaszkodva lépeget nélküle is, a fal mellett végigjárja a lakást. Ezzel csak játszik. Vagy tolja, vagy a gombokat piszkálja. Szereti, ahogy zenél.
Ebben a korban szívesen tolnak-húznak dolgokat, élvezik, hogy hatással vannak a tárgyakra.
Járni ez se segít jobban, mint 30 éve a babakompok. Játszani jó vele.
Nem bántam meg, használtan 3000 forintért vettük. Újonan ez a típus 25 ezer, annyit nem adtam volna érte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!