11/21 anonim válasza:
Nem a kedvenceim és a vezetéknévhez sem illenek, de szépek! Nekem a Maja jobban tetszik, különlegesebb.
16/21 anonim válasza:
Egyiket sem adnám, de ha muszáj választani, akkor Maja. Azt mondjuk én sem értem, hogy ez a két név (főleg a Luca) hogy lett ennyire divatos. Maja egy fokkal jobb... vagy kettővel.
17/21 Neurock válasza:
Hát fiúnak elég idétlen mindkettő :-) de lánynak sem szerencsés. Ha Maját adsz akkor mindenki méhecskézni fogja a mese miatt, a Luca alapban is elég ronda név. Valójában amelyik jobban passzol a vezetéknévhez. Rövidhez ne add egyiket sem.
19/21 istapbender válasza:
Megfontolnám a György (Soros), Szilárd (Németh) neveket is :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!