Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mért nem szeret a saját...

Mért nem szeret a saját ágyában a kókuszmatracon aludni? Túl kemény lenne?

Figyelt kérdés
Az én ágyamban ami szivacs matracos,nyugodtan alszik hosszú időket de a sajátjában nem miért van ez?..már túl vagyok az anyaszagú cuccok berakásánál és van neki benne polár pléd is amitől melegebb és puhább mégis az enyémet szereti..minden baba ilyen?
2008. okt. 29. 21:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Téged akar.

A babáknak egyáltalán nem kemély a kókusz matrac. Gondolj bele, milyen pici a súlyuk, így nem is nyomja őket. Az én lányom mindig a szőnyegen alszik napközben, ahol épp rájön...

De kipróbálhatod: Vedd ki a matracot, tedd a szőnyegre. Feküdjetek rá egy éjszaka együtt. Így meggyőződhetsz róla.

Vigyázz, ne cseréld le, mert a puha matrac veszélyes, fulladást okozhat.

2008. okt. 29. 22:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Annyira azért nem puha.amúgy ő meg háton alszik csak hason meg sem marad ,mert ordít.Szőnyegünk nincs csak laminált padló az meg hideg..a matrac meg kicsi nekem,így nem tudom kipróbálni sajna..
2008. okt. 29. 22:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Az én kisfiamnak is kókuszmatraca volt és nem maradt meg a kiságyába. Kicserültük rendes szivacsra azóta semmi gond nagyokat alszik az ágyában.
2008. okt. 30. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!