Ha más hordja ki és szüli meg a babámat, szerethetem ugyanúgy, mintha én mentem volna keresztül az egészen?
A férjemmel szeretnénk gyereket (vagyis inkább ő szeretne).
Én mondtam, hogy még várni szeretnék pár évet, élni gyerek és kötöttség nélkül. Ráadásul bevallom, hogy félek a terhességtől és a szüléstől is...
Az elsőtől azért, hogy lesz valami gond, feküdnöm kell végig. Meg hogy tönkremegy a testem, bőröm. Az oviban, általános iskolában én voltam a "dundi kislány", 13-14 évesen lefogytam, a gimiben jött egy jó kis bulimia is. Sokat törődöm a külsőmmel és fontos számomra.
A szülés mindkét módjától félek, de inkább a hüvelyi szüléstől jobban.
Ráadásul még csak ősz óta dolgozom, szeretnék kicsit a karrieremmel is foglalkozni. Viszont a férjem fél, hogy később nehezen jönne össze a baba (ő 41 éves). Tisztában van a félelmeimmel és ezért mondta, hogy megpróbálkozhatnánk akkor a béranyával...
Ez nekem is szimpatikus, viszont félek, hogy mi van, ha nem tudnám úgy szeretni a babát, mintha bennem növekedett volna, stb.
Ez szerintetek jogos félelem, vagy butaság?
Ismerek, akik nemrég fogadtak örökbe és ugyanúgy szeretik. Én ezt tartom helyes módjának a gyerekvállalásnak ott, ahol nem lehet gyerek, vagy pl. nem akar szülni.
A béranyaság a nőiség, az anyaság, a női test áruba bocsájtása, szomorú, hogy sok helyen legális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!